Home / Saç Modelleri / 10 Göz alıcı katlı saç modelleri
yeni katli sac modelleri 2015

10 Göz alıcı katlı saç modelleri

Saçlardaki katlar kadınların  daha büyüleyici ve muhteşem görünmesini sağlar.Hem daha dokulu hemde daha haraketli 2015 katlı saç kesim ve modelleri, farklı uzunlukta katlarıyla her yüz şekline göre yeni bir stil yaratıyor.

Saçların katmanlarına boya ile ışık yansımaları verip mükemmel bir etki sağlayabilirsiniz .ve  yüzü güzel ve hoş göstermek için katlar çene hattında çerçeve şeklinde  olmalıdır. Saçı pürüzlü kesme veya jilet ile dokulu bir görünüm elde etmek katlı kesimli saç modelleri için daha idealdir.Rahat ve daha güzel bakmak için katlı kesim saçlarınızı dalgalı tutamlar şeklinde yapabilirsiniz.

Düz, uzun katmanlı saçlarınızı zarif ve parlak yapmak için jel veya sprey gibi şekillendirici ürünler tercih edebilirsiniz.Hatta akşamları ve iş partileri gibi resmi etkinliklere katılmak için saçı parlak gösteren serumlar ve spreyler uygun olabilir. Dalgalı ve hacimli katlı bir saç modeli istiyorsanız saç uçlarınızı kalın maşalar ile sarabilir, saçın diplerine ise krepe yapıp daha hacimli ve güzel bukleler elde edebilirsiniz.Çok faza zamanınız yoksa, sıcak rulolar veya bukle yapıcı sıcak demir ile dalgalar yapmak daha kolay ve kısa sürer, ama önce saçınızın zarar görmesine engellemek için  ısıya karşı koruyucu özel krem ​​uygulamayı unutmayın.


Bir önceki yazımız olan Yüzü İnce Gösteren Saç Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde dağınık topuz, salaş atkuyruğu ve salaş topuz hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2014 en popüler saç modelleri

Check Also

Kahküllü Saç Modelleri

Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Kahküllü Saç Modelleri Nelerdir? Güzel ve bakımlı kadınlar, bugün sizlere en çok beğenilen ve kadınlara …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.