Home / Saç / Ombre Nedir? Farklı Ombre Saç Modelleri | 2020
Ombre Saç Modelleri
Ombre Saç Modelleri

Ombre Nedir? Farklı Ombre Saç Modelleri | 2020

Ombre Nedir? Ombre Saç Modelleri Nelerdir?

Ombre, saça uygulanan iki farklı rengin birbiri içinde karışmasıdır. Basit şekilde açıklayacak olursak; kendi saç tonunuzun 2 veya 3 ton daha açık hali ile uçlarına doğru farklı renklerde saç boyaması yapılmasıdır. Bu makalemizde size Ombre hakkında bilmeniz gerekenleri derledik.

Yazının devamında hem Ombre hem de Balyaj fiyat listesi mevcut. KadınveBlog okuyucuları olarak sizlere farklı Ombre saç modellerinden fotoğraf galerisi de hazırladık. İyi okumalar dileriz. Ombre saç modellerini değişik stillerde kullanan yerli yabancı ünlüleri de resim galerisindeki fotoğraflarda bulabilirsiniz.

Saçın Eskimeyen Trendi; Ombre ve Balyaj

Saçın birden çok rengi barındıran boyama şekli ombre ve balyaj bu yıl da trend olacağa benziyor. Her mevsime ve her saç stiline uygun olarak kullanılabilmektedir. Özellikle ünlüler arasında da oldukça tercih edilmektedir. Saçlarınız ister düz ister dalgalı, ister uzun isterse kısa olsun ombre mutlaka yakışacaktır. Ombre yaptırırken önemli olan yüzünüze gidecek renk tonlarını ayarlamaktır.


Ombre Saç Renklerini Kimler Tercih Etmeli?

  • Yüzü narin olan kadınların ombre yaptırması oldukça avantajlı olacaktır. Yüzün güzelliğini ön plana çıkarmak için saçta yapılan bu değişiklik herkesin dikkatini çekmeye yeter de artar bile.
  • Uzun saçlı kadınların saçlarında değişiklik yapma imkanı oldukça yüksektir. Aynı zamanda bunu bir ombre ile taçlandıran kadınlar bu güzel saç görüntüsü ile bambaşka bir havaya sahip olacaktır.
  • Saçları seyrek olan ve bu görüntüden artık rahatsız mı olmaya başladınız? Öyleyse ombre yaptırmanın tam da zamanı!
  • Doğuştan kumral olanlar oldukça şanslıdır. Ombre yaptırmak en çok doğuştan kumral olanlara yakışmaktadır.
Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Spor salonu için rahat ve kolay saç modelleri 2015

Ombre Saç Modelleri Galerisi

Ombre yaptırma aşamasında kararsızlık mı yaşıyorsunuz? Ombre konusunda en iyi fikri yine siz vereceksiniz unutmayın. Sizin için ünlüler dünyasından ve başka ombre örneklerinden bir galeri derledik. Sizin saç tipiniz ve yüz hatlarınıza uygun olan bir modeli beğenip ombre yaptırmak için son kararı verebilirsiniz.

Yakınlaştırmak için resimlerin üzerine tıklayın

İnce Telli Saçlara Ombre Yapılır Mı?

Saçları ince telli olan bayanlar için ideal bir yöntem ombre yaptırmaktır. Saçlarınız daha hacimli ve yoğun bir görünüm kazanacak. Ombre saçlarınızı sadece hacim kazandırmayacak ayrıca saçlarınızı parlak gösterecektir. Bu yılın da modası olacak bu Ombre renkleri için maalesef her kuaföre güvenemiyoruz. İşin uzmanı veya Ombre yaptırmak istediğiniz kuaförün daha önceden yaptığı bir kaç Ombreye bir göz atmanızı daha sonra karar vermeniz de fayda görüyoruz. Eğer düzgün bir şekilde uygulamaz ise dip boyası gelmiş biri gibi görünebilirsiniz.

Ombre ve Balyaj Fiyatları

Saçlarına yeni bir hava katmak isteyen hanımlar için balyaj ve ombre fiyatları vermeleri gereken önemli kararlardan biridir. Balyaj veya ombre yaptırması acaba ne kadar sorusu kuaförüne ve bulunduğu yere göre farklılık göstermektedir. Ama ortalama bir fiyat geçen yıl (2020) de 150 – 400 TL arası değişkenlik göstermekteydi. Ombre veya balyaj yaptırırken kuaförün bulunduğu yerden ziyade kalitesi, uzmanlığı, temizliği ve ilgisi de fiyatı arttıran etkenlerdendir.

Şehirlere göre balyaj ve ombre fiyatları şu şekilde; İstanbul da ombre için istenen ücret: 250-1100 TL, İzmir‘ de ombre için istenen ücretler 225-1050 TL arası, Antalya‘ da ombre fiyatı 300-1100 TL arası, Ankara‘ da ombre için istenen ücret 200-1000 TL arasında değişmektedir.

Balyaj için istenen ücret genel olarak; 175 – 450 TL arasında, Krepe balyaj ücreti ise; 100 – 550 TL arasında, Flamingo balyaj ücreti; 250 – 600 TL arasında, Bölgesel Balyaj ücreti; 75-300 TL arasında, Papatya tipi Balyaj ücreti; 180-550 TL arasında,Sadece belli bir bölgeye balyaj; 75 – 200 arasında değişmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Saçlarda Ombre Işıltılar | 2021

Yukarıda belirtilen fiyatlar kesin olmamakla birlikte kuaföre, mekana, mekanın temizliğine, kullandığı malzemelerin kalitesi ve tecrübesine göre farklılıklar göstermektedir.

Trend Ombre Rengi Modelleri Hakkında;

Tenimiz ve bütün vücudumuz gibi zaman içerisin de saçlarımızda eskimekte ve trendi geçmekte ve ışığını kaybetmektedir. Yıpranmış, ışığını, natürelliğini kaybetmiş ve uç kısımlarında kırıklar sebebiyle parlamasını yok olmuş olan saçlarımızın tekrardan sağlıklı ve günlerine geri dönmesi adına bir değişiklik gerekmektedir. Bu değişiklik ombre ve balyaj ile mümkün olabilmektedir.

Saçlarınıza Ombre yaparak hem daha az yıpranmasına hem de tekrar boyamanın tam boyamadan daha uzun sürmesi sebebi ile saçlarımız daha az zarar görecek ve ışıltılı görünecektir.

 

Ombre Saç Modelleri 2017
Ombre Saç Modelleri
Ombre Saç Modelleri 2017
Ombre Saç Modelleri 2017
Ombre Saç Modelleri Fiyatları
Ombre Saç Modelleri Fiyatları
Ombre Saç Modelleri Fiyatları
Ombre Saç Modelleri Fiyatları
Ombre Saç Modelleri Fiyatları
Ombre Saç Modelleri Fiyatları
Ombre Saç Modelleri Fiyatları
Ombre Saç Modelleri Fiyatları
Ombre Saç Modelleri Nasıl Yapılır?
Ombre Saç Modelleri Nasıl Yapılır?

Ombre balyajın nasıl yapıldığını merak edenler için;

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

9 comments

  1. Saçlarım açıcılardan çok yıpranıyor ve çok kuru bir yapıda oldular yıpranmalar için arada ketirsem bile salarım hep güçsüz bu yüzden saçlarım için doğru ve yeterli bakımı yapmadığımı düşünüyordum doktor bir arkadaşım var muhabbet ederken saçlardan konu açıldı ve doğal keratin bularak kullanmam gerektiğini söyledi araştırırken patentli keratin buldum ve aldım saçlarım da yıpranma kuruluk o cansızlık falan hiç kalmadı arkadaşımın tavsiyesi olan doğal keratin benim için çözüm oldu sonunda.

  2. Saçlarıma açık tonlarda ombre yaptırdım ama uçlardan başlayarak ortaya hatta daha üstüne kadar yandı saçım çok kötü görünüyor bu sebeple kestirmeden bir yol ararken liquid keratine rastladım ve saçlarımı toparlamayı başardım sonunda kurtuldum o tiftik koyun yünü gibi saçlardan ve tabi ki sakız gibi olanlardan

  3. Saçlarıma açık tonlarda ombre yaptırdım ama uçlardan başlayarak ortaya hatta daha üstüne kadar yandı saçım çok kötü görünüyor bu sebeple kestirmeden bir yol ararken liquid keratine rastladım ve saçlarımı toparlamayı başardım sonunda kurtuldum o tiftik koyun yünü gibi saçlardan ve tabi ki sakız gibi olanlardan

  4. Ben uzun süredir ombre yaptırıyorum saçlarıma ama en sonuncusu bir facia oldu saçlarım yandı bu sebeple çok kötü bir duruma düştüm çünkü psikolojim alt üst oldu bir anda nerdeyse saç kalmadı kafamda kopma yüzünden ve kalanlarda tiftik tiftik oldu bu yüzden saçlarımı yani kalanları düzeltmek için baya uğraştım ama sonunda düzelttim şükür ki liquid keratin diye ürünler buldum benimle aynı sorun yaşayanlar yorum yapmış bu şekilde buldum bu ürünleri de saçlarımı düzeltti şimdi de hızlı uzaması için kullanıyorum baya uzama oldu hala da uzuyor kısa sürede eski saçlarıma kısa bir süre içerisinde kavuşacağım sanırım liquid keratin sayesinde.

  5. Arkadaşlar benim saçlarım platin renk yapınca kuaförde yandı, maalesef o da bir are bulamadı ben kendım çok ama çok araştırdı kafayı yemeden likid keratin 3 lü serum seti diye bir keratin bkımı yaptım arkasından da likid keratin maskesini kullandım inanılmaz saçım toparladı varsa saçı yanan yıpranan tavsiye ederim.

  6. ombreden, boyadan yıpranan saçlarımı doa kozmetiğin keratin maskesi ile düzelttim. öneririm.

  7. Merve Karakaya

    Ankara Çankaya Bahçelievler de kuaförüm var kuafördeyim 1. sıradaki resmin rengi ne onu yaptırmak istiyorum.

  8. En doğal ombre modelleri için Efile Hair Design
    Efile Gülümsetir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.