Home / Saç Modelleri / 16 Güzel 2016 Erkek Saç Modelleri
Zayn Malik Saç Modeli
Zayn Malik Saç Modeli

16 Güzel 2016 Erkek Saç Modelleri

Erkekler için Trend 2016 Erkek Saç Modellerini bu Makalemiz de ele aldık. Erkek Arkadaşınıza, Eşinize Tavsiye edebileceğiniz yeni moda erkek saç modelleri

Günümüzde kadınlar kadar erkeklerde saç modellerine önem vererek hareket etmeye başlamışlardır. Bu da biz bayanlar için sevindirici bir haberdir. Bayan olarak çevremizde bakımlı bir erkek gördüğümüz zaman etkilenmiyor değiliz. Sizlerde kadınları etkilemek ve hoş bir görünüme sahip olmak istiyorsanız 2016 yılının moda ve trend olan erkek saç modellerini tercih etmelisiniz. Peki 2016 yılının trend erkek saç modelleri neler mi ? Haydi gelin fotoğraflarla beraber öğrenelim.

Saç Modelleri Erkek
Saç Modelleri Erkek

İlk olarak yukarıda gördüğünüz üzere yan saçlarınızın olabildiğince kısa ve üst kısımdaki saçlarınızın normal boyutta olduğu saç modelleri günümüzde oldukça popüler hale gelmiştir. Erkeğin akseusarı sakal olduğunu da unutmayarak kirli sakal bırakarak oldukça hoş ve yakışıklı bir görünüm elde edebilirsiniz.


Erkek Saç Modelleri
Erkek Saç Modelleri

İkinci olarak ise 2016 yılının trend olaylarından birisi de uzun sakal modasıdır. Uzun sakal yanlardaki saçların sıfıra inmesi ve saçlarınızın üst kısmının uzun ve dalgalı olması kadınları oldukça etkileyen tarzların başında gelmektedir. Sizlerde bu modeli tercih ederek kadınlara modayı takip ettiğinizi gösterebilirsiniz.

Erkek Saç Kesimleri
Erkek Saç Kesimleri

Bir başka saç modeli ise uzun saç ve saçları at kuyruğu tarzında bağlama erkekleri dikkat çekici gösteren saç modeller indendir. Yine kirli sakal bu saç modeli uyum sağlamaktadır.

2016 Erkek Saç Modelleri
2016 Erkek Saç Modelleri

Son olarak ise yukarıda gördüğünüz üzere saça çizik attırıp saçı yana ve arkaya yatırılan saç modeli sakalla birlikte biraraya gelince kadınlar tarafından dikkat çekici ve hoş bulunmaktadır.

Sizlere bayanları saçlarınızla etkilemek istiyorsanız bu saç modellerinden birini seçmeniz yeterli olacaktır. Küçük bir anektod yüz şekline uygun ve yüz özelliklerinizi ortaya çıkarak bir saç modeli tercih ediniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  16 Dramatik ve Hacimli Saç Modeli 2015

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kahküllü Saç Modelleri

Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Kahküllü Saç Modelleri Nelerdir? Güzel ve bakımlı kadınlar, bugün sizlere en çok beğenilen ve kadınlara …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.