Home / Diy / 16 Harika Evde Diy Kazak Süsü Yapımı !
diy kazak susu yapma
16 Harika Evde Diy Kazak Süsü Yapımı !

16 Harika Evde Diy Kazak Süsü Yapımı !

Size ilham verecek moda diy kazak süslemelerini bir araya getirdik, evde  eski ve giymediğiniz kazaklarınızı süsleyebilir ye moda kazaklar yapabilirsiniz.16 harika diy kazak süsü yapımı için aşağıdaki galerimizi daha yakından inceleyebilirsiniz.Metal süsler, boncuklar, ek kumaşlar ile desenler gibi bir çok diy kazak yapımı projesi resmi, hem çok kolay hemde çok modern görünüyor.

Dışarıdan bu boncuklu ve taşlı kazakları almak isteseniz  çok pahalı olabilir, ancak size para harcamadan evde giymediğiniz kazaklardan yeni moda kazaklar yapma fikirleri bulduk.

Eski kazaklarınızı sizde atmayın, bir yerde saklayın yeni moda diy projeleri buldukça bir sürü modern kazak süsü fikri edinebilirsiniz.Düğmeler , zincirler, boncuklar, metal zımbalar , kristaller ve modern şık bir görünüm için kazağını yapacak başka eklerde  bulabilirsiniz.zımba metal düğmeleri bir çok çeşitte düğmeciler de bulabilirsiniz, yapması ise  en kolay ve çok güzel görünüyor. Galerideki dit kazak yapımı projelerine bir göz atın ve kendiniz için ilham alın… Bu sizin diy beceri ve tekniklerinizi geliştirmek ve kendiniz için bir şeyler yapmak için mükemmel bir zaman.


Bir önceki yazımız olan Evde boncuklu küpe yapımı başlıklı makalemizde aksesuarları, Boncuklu Küpeler ve diy hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Bayan örgü bere ve şapka modelleri

Check Also

Tığ İşi Örgü Motif Örnekleri

Tığ işi örgü motif Örnekleri | 2020

Tığ işi Örgüde Motifler Nasıl Yapılır? Tekstil ve giyim sektörü ne kadar modernleşse de tığ …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.