Home / Moda / 17 Barok Tarzı Gelinlik Modeli 2015
barok gelinlik modelleri 2015 2016
barok stili gelinlik

17 Barok Tarzı Gelinlik Modeli 2015

Yeni gelin adayları, yeni moda gelinlik tasarımlarını görmek ister misiniz?Barok tarzı gelinlik modelleri 2015 yılının dikkat çeken romantik dokunuşları olan gelinlik tasarımlarından.

Düğün günü hayatta bir kez oluyor ve bu yüzden her gelin bugün mükemmel görünmek istiyor. Bazen rüyalarımızdaki  gelinliğibulma süreci sonsuza kadar sürecek gibi gelir, ancak bir bakarız ki o gelinlik modeli tam karşımızda.Biz  Inmaculada Garcia tarafından yapılan muazzam barok gelinlik koleksiyonunu çok beğendik. Bu tasarımcı harika gelinlikleriyle bizi bir yolculuğa bizi götürecek ve bize son 3 yüzyılın (XVIII, XIX ve XX) en iyi gelinlik tasarımlarını sunacak…Sizde , benzersiz barok gelinlik modellerini görmeye hazır mısınız.

Inmaculada Garcia’nın koleksiyon için söyledikleri ise  – Barok Gelinlik koleksiyonu, zaman içinde bizi etkisi altına alacak. Ve tüm lüks Dantel ve işlemeleri, romantik nakışlar ve boncuk, korseler, korse ile hacimli bir etek ve tül bu barok tarzının şık detayları ile kadınların kalbine dokunacak…Barok tasarım gelinlik modelleri şehvetli ve seksi görünümleriyle dikkat çekiyor. Barok olmasına rağmen hala modern dokunuşları da var. Bu koleksiyon ile tasarımcı, dantel giymiş bir kadın tarafından sahip olduğu erotik gücü bize hatırlatıyor. Fildişi gelinlik, saf beyaz ve güzel vanilya  tonlarında barok tarzı gelinlik modellerini görebilirsiniz.


 

2015 Barok gelinlik tasarımlarına sizde bir göz atın !

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kış için 7 ideal kıyafet ve hızlı stili ipuçları

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.