Home / Diyet / 2 popo kaldırma Hareketleri
popo kaldirma egzersizleri 2015
popo kaldirma egzersizleri

2 popo kaldırma Hareketleri

Sadece popo kaldırma egzersizi ister misiniz- maxmimum popoyu hedef alan popo kaldırma hareketleri

Bu popo kaldırma hareketleri ile adeta yer çekimine meydan okuyacaksınız ! üzerinde ev gerekir. Kardiyo ve sağlıklı beslenme ile zaten sıkı bir vücuda sahip olabilirsiniz. Özellikle bisiklete binmede aynı anda popo basen bölgesinde kalori yakmanızı sağlar. ve uzun yollar yürümek, yürüyüş ve koş,  vücut yağlarını yakma ve daha fazla sıkı bir vücut için idealdir.Ama buna zamanı olmayan kadınlar için sadece popo bölgesini hedef alan popo kaldırma hareketleri ile de kısa sürede sıkı bir popoya sahip olabilirsiniz.

Egzersiz 1: Topuk tam yukarı

Ne yapar: Bu egzersiz popo şeklini ve sıkılığını verecektir.

Nasıl bunu yapmalıyız : Dizlerinizin ve dirsek üzerinde durmaya başlayın. Buradan, düz bir bacak şeklinde ve ayağınızı esnetin. Poponuzda bu bacak kaldırma hareketine  odaklanın (bacak düz kalmalıdır ya da popo kullanmıyorsunuz). Vücudunuzun doğrultusunda olana kadar yavaşça yerden bacak yükseltmek ve geri yere indirin.


doğru şekilde yapılarak her tekrarın üstünde duraklatılmalı, sonra yavaş yavaş aşağı indiriyoruz. Bu küçük ve kontrol hareketidir.İlk başladığınızda  3 set 5 kere tekrarlayın.

Bunlarda ilginizi çekebilir; Karın düzleştiren egzersizler

Egzersiz 2: Tek bacak bale başladı

Ne yapar: Uzun, yağsız sıkı ve kalkık popo oluşturur.

Nasıl yapmalı: duruşunuzu düzelten gözlerinle odaklanacağın dosdoğru bir şey bulun sonra  omurga içine karın çekerek başlayın. Geri göğüs yukarı ve omuz tutulması, ters ayak dokunmak için aşağı bir elinizi getirin, mükemmel hizalanmış ve mümkün olduğunca yüksek arka bacak olmalı.

Doğru yapın: Bu egzersiz yavaş ve kontrollü olarak yapılmalı .Bir kaç hafta uygulama ile bu egzersiz şaşırtıcı sonuçlar üretir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Maydanoz ile Zayıflamak İçin..

Bir önceki yazımız olan En Düşük Kalorili 7 Yiyecek | 2021 başlıklı makalemizde diyet, düşük kalorili besinler ve düşük kalorili gıdalar hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Diyette Yorgunluk, Uyku Hali ve Halsizlik

Diyette yorgunluk, uyku hali ve halsizlik nasıl geçer? | 2020

Diyette Yorgunluk, Uyku Hali ve Halsizlik Neden Olur? Diyet yaparken kendinizi yorgun veya halsiz mi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.