Home / Saç / 20 Favori Karamel Kahve 2016 Saç Rengi Ve Modelleri
Karamel Kahve Saç Rengi Ve 2016 Yılı Trend Modelleri
Karamel Kahve Saç Rengi Ve 2016 Yılı Trend Modelleri

20 Favori Karamel Kahve 2016 Saç Rengi Ve Modelleri

20 Favori, Dikkat çekici karamel kahve 2016 saç rengi ve modelleri ni bu makalemiz de siz değerli KadınveBlog takipçileri için ele aldık. Sizler için seçtiğimiz 20 güzel karamel kahve saç rengi ve modelleri galerisini incelemenizi tavsiye ederiz.

Geçen yıllarda olduğu gibi bu senede bayanların ve bizim favorimiz karamel kahve saç renkleri tonları özel olarak genç kızların beğendiği saç modellerinden. Saç boyalarında bu saç renginin adı bu şekilde anılmıyor fakat, yapacağınız karışımlar ile pekala bu saç rengini tutturmanız mümkündür.

2016 da Karamel kahve saç rengini kahvenin saç tonlarında daha açık ve karamelimsi ışıltılar olarak görmek mümkün. Aslına bakılırsa karamel kahve saç renkleri karamel saç renginin biraz koyu ve doğal görünümlü hali olarak karşımıza çıkar. Karamel kahve saç renginin çok fazla tercih edilmesinin sebeblerinden biriside tüm ten renkleri ile tam uyum sağlayan, ender olarak bütün cilt renklerine giden bir saç rengidir. Cildimize canlılık kazandırdığı için saçlarımızda daha parlak ve şık durur.


Dikkatli olarak karamel kahve saç rengini incelediğimiz de, karamel kahve tonlarında altın renklerinin yansımasını görürüz, açık kahverengi saç  üzerine krepe balyaj ve ombre renklerini karamel tercih ederek bu saç rengini yaptırabilirsiniz.

2016 yılı ombre saç renkleri ve krepe balyaj teknikleri gelişmeye ve bir çok hanım tarafından kullanılmaya devam ediyor.

Bu saç rengini evde kendi kendimize elde etmek istiyorsak;

Platin sarısı saç rengi, siyah ve kızıl ve koyu saç tonlarından bu saç rengine dönüşüm zordur. Saç renginin ton ve ton zaman içerisinde açmak gerekli, aksi takdir de saçlarımızı yakabiliriz. Fakat saçlarınız açık kahve ve kumral saç rengi ise evde yapabileceğimiz bir saç rengidir. Evde yapabileceğimiz karışımlar ile bu saç rengini siz de elde edebilirsiniz. Yardım için aşağıda bulunan yorum kısmına ana saç renginizi ve istediğiniz saç rengini yazabilirseniz yardımcı olmaya çalışacağız.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kısa Saça Fön Çekme
Karamel Kahve Saç Rengi Ve 2016 Yılı Trend Modelleri
Karamel Kahve Saç Rengi Ve 2016 Yılı Trend Modelleri
Karamel Kahve Saç Rengi Ve Modelleri 2016
Karamel Kahve Saç Rengi Ve Modelleri 2016

20 Bizim Favori Karamel Kahve 2016 Saç Rengi Ve Modelleri Galerisi;

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

2 comments

  1. Saçımı 1 sene önce açmışlar dı şuan kumral diplerim 4 parmak geldi karamel kahve saç rengini nasıl elde ederim?? Gözlerim yeşil tenim buğday yakışır mı acaba?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.