Home / Moda / 2014/ 2015 Mini Çanta Modası
2014 2015 bayan canta trendleri

2014/ 2015 Mini Çanta Modası

2014/ 2015 Mini Çanta Modası

Yeni sezon mini çantalar her yeri işgal edecek. Çok güzel ve şık mini çantalar ile bu sezon yine harika görüneceğiz.2014/ 2015 mini çanta modası podyumları çoktan istila edip büyük boy çantaların pabucunu dama attı. Elbette sokak modası da bundan etkilendi ve mini çantaları her yerde görmeye başladık.

Çok şirin ve aynı zamanda şık olan mini çantalar küçücük boyutları ile adeta cüzdanları andırıyor. Tercihinize göre çantaların biraz daha büyük boyutlu olanları da var. Yanında fazla eşyası olan bayanlarımızı için ideal olan çanta modellerinden.

Bu sezon özellikle Statement çanta olarak bilinen ilginç ve değişik tasarımlı mini çantalar çok gözde olacak. Çantalarda kullanılan figürlere genel olarak baktığımızda mimari figürler, hayvan figürleri, slagonlu figürler ve ilginç figürleriyle çanta olduğu bile zor anlaşılan figürler ön plana çıkmakta.


Yine bu sezon bayanların en fazla tercih edecekleri modellerden biride cüzdan büyüklüğünde olan mini çantalar. Birkaç sezondur çok fazla trend olan altın ya da gümüş rengi sapları bu çantalarda çok fazla göreceğiz. Cüzdan büyüklüğünde olan çantaları bilekte ya da elde taşıyabilirsiniz.

Mini çanta modelleri birbirinden güzel ve sevimli renkleri ile de bayanların gözdeleri arasında olacak. Özellikle pudra pembe tonlarındaki mini çantalar o kadar sevimli ki bunlara eminiz kayıtsız kalamayacaksınız. Yine bordo,beyaz turuncu renkler ve tabi ki siyah renkte mini çantaların en fazla tercih edilen renklerinden. Kareli desenli mini çantalar da oldukça şirin olan modellerden.

2014 2015 bayan canta trendleri

Bir önceki yazımız olan Yazlık Abiye Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde abiye elbise, abiye modelleri ve rahat yazlık abiye hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Kış Kombinleri Bayan

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.