Home / Benim Stilim / 2014 / 2015 Sezonunun En Trend Mayo Ve Bikinileri Modelleri
2014 2015 mayo ve bikini modasi

2014 / 2015 Sezonunun En Trend Mayo Ve Bikinileri Modelleri

2014 / 2015 Sezonunun En Trend Mayo Ve Bikinileri Modelleri

Yazın kavurucu sıcaklarında güzel bayanlarımız sahilleri dolduruyor.2014 / 2015 sezonunun en trend mayo ve bikini modellerini siz bayanlarımız için hazırladık. Vücuduna güvenen bayanların gözdesi olacak olan 2014 sezonunun en trend mayo ve bikini modelleri birbirinden güzel renkleri ve cesur tasarımları ile görücü ile çoktan buluştu.

Yeni sezonun mayo ve bikini modellerine genel olarak baktığımızda yüksek bel bikini altları, büstiyer şeklindeki bikini üstleri ve vintage esintili mayo ve bikini modelleri göze çarpıyor. Ayrıca bu yazın en gözde mayo ve bikinileri arasında hayvan figürlü olanlar ve orman temalı olanlar da çok fazla yer alıyor. Renk olarak ise genel olarak pembe ve siyah renklerin ön planda olduğunu görüyoruz. Tabi ki başka renkler de yok değil. Genel olarak parlak renkler yer almaktadır.Mint yeşili, mavinin en güzel tonları,neon ve pastel tonlar oranj ve dore renkler en fazla kullanılan renkler arasında yer alıyor.Her zevkten bayana hitap eden renk ve tasarımları ile bu sezonun mayo ve bikinileri çok konuşulacak.

2014/ 2015  Sezonunun En Trend Mayo Ve Bikinileri arasında çeşitli renklerdeki geometrik desenlerde gerçekten görülmeye değer. Yaz mevsiminin coşkulu ve enerjik havasını çok güzel yansıtmaktadırlar. Siyah ve beyaz renklerin birlikte kullanıldığı modeller ile tığ işi olan modeller de bu sezonda çok fazla görülecek.


Ayrıca mayo ve bikinilere bilezik, bandana plaj çantası gibi birbirinden güzel aksesuarlar da eşlik ediyor.

2014 2015 mayo ve bikini modasi

Bir önceki yazımız olan Renkli Trend Sokak Stili Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde renkli sokak stili, sokak modası ve sokak stili hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 İlkbahar / Yaz Saç Aksesuar Trendleri

Check Also

Deri Ceket Modelleri

Deri Ceket Modelleri | 2021

Deri Ceket Deri ceket, eski zamanlara aitmiş gibi görünse de son yüz yılda evrensel hale …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.