Home / Benim Stilim / 2014 2015 Sokak Modası Ceketler ile Sonbahar Stilleri
ceket modelleri 2014 2015 2

2014 2015 Sokak Modası Ceketler ile Sonbahar Stilleri

Eğer bu sonbaharda dolabınızda bir çok farklı ceket modeli ile  sokak modası ceket stilleri yapabilirsiniz! Bu ceketler ile klasik ve spor zamansız bir çok kombin  seçeneğiniz var. Hala kış gibi soğuk değil dışarıda havadar güzel gidiyor, ancak havalar yakın zamanda soğumaya başlayacak. Hala moda yaz parçaları ile ceketlerini birlikte giyebilirsiniz. Bugün sizlere sokak modası ceket modelleri ve sonbahar stilleri için öneriler ekledik.

1. DERİ CEKETLER

Klasik deri ceket sonbahar için ideal ceketlerden.Sokak modası tarzında bir çok deri ceket kombini yapabilirsiniz. Taytlar ile, skinny jean pantolonlar ile, etek ve bir çok kıyafeti deri ceket ile birlikte giyin.İçine Tişört, ekose gömlek ve kazak tercih edebilirsiniz.Ayakkabı olarak düz botlar, converse ve spor ayakkabı iyi bir altarnatif olabilir.

2. HAYVAN DESENLİ CEKETLER

Hayvan desenli ceketler herhangi bir kıyafet için hoş bir ek oluşturabilir! Ayrıca,dantel üzerinde harika uyum sağlıyor.Sizde bir leopar desen gibi ceketler ile sokak modasına uygun şık stiller yapabilirsiniz .


3. HAKİ ASKER CEKETLER

Askeri ceketleri seviyorum! Ben onlarla gerçekten iyi ve farklı hissediyorum.sizde bu sonbaharda  bazı uygun fiyatlı haki renk ceket seçenekleri bulabilirsiniz. Özel bir paça ile büyük boy haki bir ceket eşleştirebilirsiniz- bu size rahat ve spor bir hava verir.

4.KOT CEKETLER

Zamansız moda kot  ceket, her kızın dolabının baş tacıdır. Bir kot ceket sizin tüm görünümünü tamamlamada oldukça ustadır. Hafif ve rahat   sonbaharda için mükemmel

5. TRENÇKOT

Sonbahar  gardırobu bir trençkot olmadan tamamlanamaz! Ben bütün kıyafeti şık bir şekilde birbirine bağladığını düşünüyorum. çünkü benim en sevdiğim ceketlerden biri.  Burberry trençkot modellerinin tüm farklı renklerini seviyorum! Siz hangisini tercih edersiniz?

Bir önceki yazımız olan Sonbahar Tayt Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde blazer ceket ile tayt, çizgili tayt ve deri ceket ile tayt hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  H&M Kız Çocuk Mayo ve Bikini Modelleri 2015

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.