Home / Trendler / 2014-2015 Sonbahar kış en iyi çanta trendleri
2014 2015 sonbahar kis canta trendlerii

2014-2015 Sonbahar kış en iyi çanta trendleri

2014/2015 sonbahar kış en iyi çanta trendleri hakkında şu anda tüm farklı şekil ve boyutlarda modeller sizler için geliyor hazır olun bu çantalar sizi de darmaduman edebilir… Çanta aşkına 2015 en trend çanta modelleri neler sizler için moda defilelerinden seçmeler yaptık.Şu anda kompakt debriyaj çanta, şeffaf desenli olanlar bitirir ve süet – kürk  detaylar,uzun zincir askılar, püsküler ile 2015 de çantalarda  trendleri görüyoruz. Yeni sezon kıyafet güncellenmesi görüntümüze yeni bir modaya ve buna  yeni bir çanta eklemeye ne  dersiniz .2014- 2015 sonbahar kış en iyi çanta trendlerinden birkaçına sizde  bir göz atın.

UZUN ZİNCİR ASKILI ÇANTALAR

En iyi çanta trendlerinden biri şu anda çanta üzerine zincir askılı olan modelleridir. Görünüm biraz Chanel esintili ama hepsi farklı şekillerde geliyor. Klasik, metal zincir askıları şık bir görünüm için idealdir. Bu eğilim ile daha modern bir görünüme kavuşmak  istiyorsanız, daha büyük ve daha renkli zincir detaylı çantalarda mükemmel ve popülerdir.

BASİT DÜZ ÇANTALAR

Bu sezon çanta kılıflarında serin ve rahatlık vardır. Günlük ve iş için günün etrafında gezinirken düz ve sade çantalar taşımak mükemmel ve hepsi farklı boyutlarda ve stillerde olabilir . Basitçe, ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçin.


El ÇANTALARI

Basit el çantaları şu an için trendler arasında ama  bir büyük çanta eğilimi de el çantalarında  vardır. Onların popülerlik bölümü minimalist, zahmetsiz tasarım olabilir. Yüksek parlaklık veren metallik detaylar ve yumuşak pastel renkleri harika hissettirir. Ruh halinize veya stilinize uyan bir renkte bir çanta seçin. Büyük ya da küçük boyutlarda bir tercih olabilir, cüzdan renkli çantalar, spor ve şık bir gün için idealdir…

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 En Güzel Bayan Çanta Modelleri

İKİ RENK DETAYLI ÇANTALAR

İki tonlu çanta şu anda gerçekten ÇOK MODA. Onlar pistlerde ve birçok tasarımcı koleksiyonlarında en dikkat çekenleri… Parlak ve cesur tasarımlar basit tek renkli çantalardan daha şık, iki ton çanta  farklı görünüyor. Şu anda eğilim daha hafif renkler ve pastel renkler içindir.

MİNİ ÇANTALAR

Çantalarda 2015 de  mevcut eğilimlerde  boyutu küçülüyor. Şu anda minyatür ölçekli çanta birçok tasarımcı için popüler bir seçimdir. Bu mini çantalar tüm farklı şekil ve tarzlarda olabilir ve omuz üzerinden, ya da vücutta çapraz ve bileğine takılabilir.

TRANSPARAN ÇANTALAR

transparan  çanta geçen yıldan bu yana farklı boyut ve renkleriyle 2014 2015 sezonuna taşınıyor. Emin olun şık görünüyor. Bir kristal berraklığında debriyaj veya renkli şeffaf çantalar harika.

PÜSKÜLLÜ ÇANTALAR

Püskül biliyoruz bu yaz heryerdeydi ama çantalarda bir ayrı güzel duruyor.İşte ben püskülü çok sevdim diyenlere harika püskül çantalar yeni sezonda bizleri bekliyor!

CÜZDAN ÇANTALAR

Midi çantalar, mini çantalar derken şimdide cüzdan çantalar revaçta.Çantalar küçüldükçe küçülüyor çok sevimli ve şık ama ne kadar kullanışlı tartışılır…

HALI DESENLİ ÇANTALAR

Halı desenlerini yeni sezon sırt çantalarında ve el çantalarında sıkça göreceğiz.

KÜRKLÜ ÇANTALAR

Kürkler ve süetler 2014 2015 sonbahar kış sezonu çantalarında en trend çağını yaşıyor.

 

Check Also

8 Farklı Trend Aksesuar Modelleri

8 Farklı Trend Aksesuar Modelleri | 2021

Bu Yılın Trend Aksesuarları Bir yıla veda ederken, geçmiş sezonların modasına da veda ediyoruz. Bazı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.