Home / Moda / 2014 -2015 Sonbahar Modası Overized Kıyafetler
sonbahar modasi overized kiyafet modelleri 2014 2015

2014 -2015 Sonbahar Modası Overized Kıyafetler

Oversized mont ve ceketler sonbaharın olmazsa olmaz kıyafetleri arasında.Aynı zamanda oversized örgü kazaklar ve hırkalar ve bayan palto ve kabanlarda oversized eğilimleri 2014- 2015 sonbahar modasında yine görmeye devam ediyoruz.

Soğuk günler için sıcak tutan ve şık duran salaş, büyük kıyafetler ile farklı stillerde bir çok etkili kombin yapma imkanı da sunuyor.Büyük ve salaş oversized eğilimi umursamazlık etkisi ile aynı zamanda şık stillerde getiriyor.sizin için seçtiğimiz önümüzdeki sezonun salaş ve boyfriend kıyafet kombinasyonlarını aşağıdaki görsellerimiz den inceleyebilirsiniz.

sonbahar modası oversized kıyafetler boyfriend pantolonlar,hırka gündelik tasarımları, fötr şapka büyük boy ceket oversized yelek gömlek,

örgü modellerine sahip şapkalar, salaş rahat kombinler, boyfriend gömlek, salaş kabanlar gibi kentsel şık moda kadının sonbaharda için giyebileceği harika parçalardan ilham alabilirsiniz. Sonbahar kadın modası hakkında görsellerimiz, çok yönlü olan sokak stillerinden ilham alınarak hazırlanmıştır.


Bir önceki yazımız olan Sonbahar Tayt Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde blazer ceket ile tayt, çizgili tayt ve deri ceket ile tayt hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Spor ayakkabı ile en cool kış kombinleri 2015

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.