Home / Saç / 2014/ 2015 Sonbaharı İçin Saç Stilleri
sonbahar bayan sac stilleri 2014 2015

2014/ 2015 Sonbaharı İçin Saç Stilleri

Bu sonbahar denemeniz gereken en havalı bayan saç stillerini sizler için seçtik !

Artık aynı saç stilinden ve modelinden sıkıldım, farklı ve trend yeni saç stillerini 204/ 2015 sonbaharında denemeye ne dersiniz?Büyük dalgalı saçlar, kabarık dağınık saçlar, salaş at kuyrukları son derece çekici ve havalı…

Doğal dalgalı orta boy saç stili

Bu saç modeli günlük stilinizden geceye taşıyabileceğiniz harika bir saç.Bu kadar havalı durmasındaki sırlar ise saç uçlarındaki ombre yansımalar ve asimetrik uzunlu kısalı detaylar.sizde bu sonbahar saçlarınızı omuz hizasında kestirip hafif dalgalar ile hareket katabilirsiniz.Emin oldun gittiğiniz her yerde dikkatleri üzerinize çekeceğiniz bir saç stili…

Koyu çikolata kahverengi saçlar ve retro dalgalar

2014- 2015 saç stillerinde yine harika koyu çikolata saçlar ve retro dalgalar deneyebileceğiniz harika saç stilleri arasında.Daha genç görünmek ve çok güzel olmak isteyen bayanlar bu saçı mutlaka denemenizi tavsiye ederim.Her ten rengi ile uyumlu koyu çikolata kahve saç rengi renkli ve kahverengi gözlü bayanlara çok yakışıyor.


Yandan topuz saç stili ve muhteşem bakışlar

İşte ben bu saça ve bakışa bayılıyorum…Tatil partiler başlasın! Ben Natalie Portman’ın yan topuz modeli ve makyajını çok beğeniyorum.

Bu sonbahar ve kış için özel günler için önerebileceğim harika bir saç stili.saçlarınızı doğal haliyle yandan gevşek bir atkuyruğu yapıp, ve etrafında saçınızı sarıp tel toka ile sabitleyebilirsiniz.

Yandan dağınık örgülü saç stilleri

Bu sonbahar için yine gündüzden geceye taşıyabileceğiniz cool bir saç stili.Yandan örgülü saç modelini yapmak çok kolay artık bunu öğrendik.Orta boy ve uzun saçlar için yapabilirsiniz. İstediğiniz yönden sıradan bir örgü yapıp ve diğer taraftan bir kaç doğal saç tutamı çıkarın.İşte hazırsınız!

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Vintage stili: bayan giyim modası 2015

Kabarık salaş topuz saç stili

Havalı ve rahat saç stillerini seven bayanlar için deneyebilcekleri 2015 sonbahar saç stillerinden biri kabarık ve salaş bir topuz modeli.Ofiste ve özel bir gecede kullanmak için harika bir saç stili.

Ombre ışıltılı saç stilleri 2014 / 2015 sonbahar

Ombre – balyaj ve ışıltı saç stili bu sonbaharda son gaz devam ediyor.Hala denemediyseniz bir çok farklı ombre ve ışıltılı saçlardan deneyebilirsiniz.saçlarınız daha canlı ve parlak görünümüyle hiç bir uğraşı gerektirmeden kullanabilirsiniz.Belki sadece parlaklık veren serumlar kullanmanız gerekebilir.

Dağınık-Gevşek atkuyruğu saç stili

sıra geldi benim en sevdiğim saç stili dağınık, karmaşık ve gevşek uzun atkuyruğu modellerine.2015 saç modasında rahatlık ve serbestlik ön planda, saçlarınızı sıradan toplayarak yine havalı görünmeniz mümkün.Bu sonbaharda deneyebileceğiniz harika saç stillerinden biri…

bırak saçların dağınık kalsın !

Saçlarını ince bir toka ile bir kere bağla. Hafifçe önlerden ve yanlardan saç tutamları çıkar…

 

Bir önceki yazımız olan 2022 Moda Saç Aksesuarları başlıklı makalemizde hippi saç, hippi saç aksesuarları ve kurdele hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Dalgalı Saç Yapımı

Evde Dalgalı Saç Yapımı | 2021

Evde Dalgalı Saç Nasıl Yapılır? Bu muhteşem dalgalı saçı mükemmelleştirmek çok uğraştırıcı ve maliyet isteyen …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.