Home / Moda / 2014-2015 yılı tesettür abiye modelleri
tesettur giyim abiye modelleri 2014 2015

2014-2015 yılı tesettür abiye modelleri

2014-2015 yılı tesettür abiye modelleri

Tesettür modasına dair ürünlerin son günlerde daha trend olması, kadınların kendilerine daha çok bakmasının neticesi olarak değerlendiriliyor. Eğer sizlerde tesettürlü ancak modadan vazgeçmeyen bir anlayışı benimsiyorsanız, sizler için tesettür abiye modelleri 2014 trendinden söz etmek istiyoruz.

Yılın trendinde hangi renkler var?

Bu sene abiye modellerde vizon renkler ağırlıkta. Bu modeller arasında sizlere önerimiz ise tek renk değil, vizon beyaz ve vizon siyah birlikteliklerini değerlendirmeniz yönünde.Ayrıca fuşya, pembe, pudra rengi tesettür moda trendlerinde  dikkat çekici renkler arasında. Şal, pelerin, bolero gibi aksesuarlarla hareket kazandırabileceğiniz abiye kıyafetleriniz için tesettür abiye modelleri fiyatları konusunda da oldukça makul rakamlara kavuşabilirsiniz.

Abiye elbiselerde dikkat edilmesi gereken şey nedir?


Söz konusu moda olduğunda, trendi takip etmek gerekir. Ancak bazı modellerde klasiklerin daha iyi duracağını, modayı renk olarak takip etmenin bu durumlarda daha iyi olacağını biliyoruz. Abiye kıyafet seçimi yaparken özellikle uzun abiye modellerde bir karar vermeye çalışırken önceliğiniz abiyenin gece kıyafeti olarak eksiksiz olmasıdır. Eğer abiyeniz gerektiği kadar şaşalı değilse, günlük bir elbiseden ne farkı olabilir? Elbisenizin sizi parlatması, ışıldatması gerekmez mi? Her ne kadar abiye elbiseniz tesettürlü olsa da, şıklığınızdan ve göz kamaşıtırcı olmaktan vazgeçmemeniz gerekir diye düşünüyoruz. Abiye elbiselerde bizce önemli olan budur. Eğer sizler de dikkat çekici, şık ve göz alıcı bir güzelliğe trend modeller arasından en iyisini seçerek sahip olmak istiyorsanız, abiyeniz konusunda dikkatli ve seçici olmalısınız.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Penti Mayo ve Bikini Modelleri

Abiyeler için aksesuarlar çok önemlidir. Tesettür abiye içinse en önemli aksesuar baş örtüsüdür. Seçeceğiniz türban, bağlama şekli ve türban aksesuarları açısından başarılı olmalıdır. Özenli şekilde arkadan veya önden bağlayabileceğiniz baş örtünüz ile abiye kıyafetiniz uyumlu olmalı, türban aksesuarlarınız şık olmalıdır.

Bir önceki yazımız olan Yazlık Abiye Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde abiye elbise, abiye modelleri ve rahat yazlık abiye hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

One comment

  1. 2014-2015 yılı sade ve canlı renklerin hakim olduğu tesettür giyimde modayı yakından takip ediyoruz. 2015-2016 yılı tesettür modasında yeni kombinlerle karşınızda olacak. çok güzel bir paylaşım yapmışsınız başarılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.