Home / Saç Modelleri / 2014 en popüler saç modelleri
2014 en populer sac modelleri

2014 en popüler saç modelleri

2014 en popüler saç modelleri arasında ilkler;

Yılın zaten yarısından fazlası geçti, ama bu 2014  en popüler saç kesimi modellerini incelemenizi isterim.Bu saç kesimlerini sevenler gerçekten çok şanslılar çünkü bu saçlar  2015 yılına da taşınacak en popüler saç modelleri. Aşağıdaki tüm saç kesimleri hiç şüphesiz her kız için  övünülecek saçlardan … 2014 en popüler saç kesimi modelleri sizin için en iyisi olabilir.

1.SAÇLARDA HAFİF  DALGALAR

2014 en popüler sıcak saç kesimi trendlerinden biri size deniz kızı dalgaları veren bir model. Harika bir şey ise uzun saç kesimi ve orta ile bu görünümü elde edebilirsiniz. Biraz saç dalgaları için ürünler almak ve yaratmak için hazırız. Eğer saç kesiminiz de   biraz katlar varsa Rastgele dalgalar kendiliğinden harika durur.

2. UZUN BOB SAÇ MODELLERİ

Uzun bob kulağından omuzlarına daha yakın durmalı. Yaz aylarında, sizde saçlarını kısa kesimler ile daha serin tutabilirsiniz, ama bu yıllardır çok tercih edilen bir saç kesimi. Herhangi bir gün boyunca sizi harika taşıyacak kesim ve hacmi ile size hava verir Saçlarınızın bir tarafını kulak arkası yapıp daha tarz bir stilde oluşturabilirsiniz. Eğer aradığınız sadece saç kesimi ise uzun bob kesim pek çok kadının yüzünde harika görünür


3. UZUN KATLI SAÇLAR

Uzun katlı saç modelleri hem düz saçlar hemde kıvırcık saçlar için mükemmel bir seçimdir.Kısa katlı yapılmış saçlar şekil vermekte biraz zor olduğundan uzun katlı saçlar her zaman daha kullanışlıdır . Ayrıca biraz  hacim verici ürünler ile  bu saç kesimi ile daha gösterişli  olmanızı sağlar.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  İlkbaharda Yaptırabileceğiniz Düğün Saç Stilleri

4. KAHKÜLLÜ SAÇ MODELLERİ

Düz  saç kesimi hala moda, ancak 2014 moda pistlerinde kahküllü saç  modellerinde bir sürü gördüm. Sadece kaş üstünde olan kahküller daha popüler . Bu saç kesimi hem kısa hem de uzun saç ile eşleştirmek kolaydır. Ve düz ve dalgalı stilleri ile çalışır.

5. ASiMETRİK KÜT SAÇ MODELİ

Asimetrik saç kesimi modelleri içinde en güzellerinden biri.Küt Saçlarınızın bir tarafı diğerinden biraz daha kısa olmalı!

6. KAHKÜLLER ILE BOB KESİM SAÇ

Saçlarınıza katlar ekleyerek, süper şık ve sevimli duran uzun bob yada kısa bob kesimde tercih edebilirsiniz. Saçların yan kısmı ve uzunlu kısalı kahküller bu tatlı 2014 saç kesimini tamamlıyor.

7. PERİ SAÇ MODELLERİ

Bu saç kesimi daha çok düz saçlarda güzel duruyor.. Pek çok ünlü pixie peri saç kesimini geçen yıldan beri kullanıyor,bu saç kesiminin en avantajlı yanları ise  ne kadar düşük bakım gerektirdiği ve özgürleştirici tarzı.

Bir önceki yazımız olan 2014'ün En Güzel Topuz Modelleri başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Check Also

Kahküllü Saç Modelleri

Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Kahküllü Saç Modelleri Nelerdir? Güzel ve bakımlı kadınlar, bugün sizlere en çok beğenilen ve kadınlara …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.