Home / Kombinler / 2015-2016 Sonbahar 11 Farklı Fantezi Kombinleri
2015-2016 sonbahar kot gömlek kombinleri
2015-2016 sonbahar kot gömlek kombinleri

2015-2016 Sonbahar 11 Farklı Fantezi Kombinleri

2015-2016 sonbaharda kombinleriniz hazır mı? Farklı fantezi kombinler denemek ister misiniz? Sizler için derlediğimiz bu sonbahar kış 11 farklı kombin seçeneği galerimize buyurunuz.

Değerli okuyucularımız bugün sizlere 2016 yılının sonbaharında tarz olabileceğiniz kombin türlerinden birkaç örnekler sunacağız. Güzel bir sonbahar gününde dışarıda şık görünmek isteyeceksiniz. Tabi ki sonbahar ayları soğuk olduğundan biraz kalın ve üst üste giyindiğimizden kıyafetleri geri üzerimizden çıkartmak büyük bir problemdir. Bu yüzden sizlere sunacağımız sonbahar kombinleri büyüleyici göründüğü gibi bu senenin modası olacağını düşünmekteyiz. Sonbahar aylarında tarz görünmek için çok pahalı kıyafetler tercih etmenize gerek yok. Oldukça ucuz fiyatlara da iyi bir kombin oluşturabilir,tarzına şıklık katabilirsiniz.


2016 yılının sonbahar modasında birçok renk kullanılabilir. Ancak bu renkler arasında kahverengi,hardal,siyah,gri ve bordo gibi renkler trend olacak gibi görünüyor.Bu sonbahar mevsiminde spor montlar ve saçaklı,normal botlar oldukça tercih edilecektir.Havanın soğuk olmadığı günler ise rengarenk hırka ve yeleklerle şık kombinasyon oluşturabilirsiniz.Sonbahar mevsiminde tercih edebileceğiniz bir seçenekte etek ve taytlardır. Etek ve taytları çizgili şık gömlek ve elbiseler ile kombinleyebilirsiniz. 2016 yılının sonbahar aylarında size yardımcı olmak ve ilham olması için birçok kombini barındıran bir galeri oluşturduk. Dilerseniz sonbahar mevsiminde kıyafetlerinizi nasıl kombinleyeceğinizi merak ediyorsanız bu galeriye bir göz atmanızı öneriyoruz.

2016 Sonbahar 11 Fantezi Giyim Kombinleri Galerisi;

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Askısız Elbise Modelleri 2015

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.