Home / Saç / 2015-2016 Sonbahar-Kış 30 Saç Rengi Tavsiyesi
çikolata kahve saç renkleri
çikolata kahve saç renkleri

2015-2016 Sonbahar-Kış 30 Saç Rengi Tavsiyesi

2015-2016 sonbahar / kış saç renkleri neler? Saçınızı bu sonbaharda ne renk olsun istersiniz? En son moda saç renkleri için galerimize göz atmanızı tavsiye ederiz.

Tüm sene yazın gelmesini beklemekle geçirdik. Ve sonunda denize olan hasretimizi sona erdirdikten sonra yavaş yavaş sonbahara girmek üzereyiz. Mevsimsel değişikliği saçlarınızın renginide yansıtmanızı tavsiye ediyoruz. Bu makalemizde sizlere bu senenin tren olacak sonbahar kış saç renk tonları sunacağız. New York Marie Robinson Salonunun  renk uzmanı olan Amy Housun bu sonbahar ve kış mevsiminde sıcak renklerin tercih edileceğini belirtmektedir. Dilerseniz sonbahar kış mevsiminin trend olabilecek renklerine bir göz atalım..

  1. Karamel Sarı ; Sonbahar ve kış mevsimlerinde daha koyu renklerin tercih edildiğini düşünenlerin yüzünü kara çıkaracak olan karamel sarısı tonları bu sene oldukça ön planda tutulmaktadır. Bizimde tavsiyemiz saçları koyu tonlarda olan ve buğday renklerinde bir tene sahip olanlar karamelin asil sarısının muhteşemliği ile bu sonbahar kış sezonunu geçirmelilerdir.
  2. Tarçın Tonları ; Sonbahar kış mevsimlerinde kullanacabileceğiniz bir renk tonuda tarçın tonlarıdır. Özellikle bu sene Hollywood dünyası bu renk tonunu oldukça fazla ön planda tutmaktadırlar. Tarçın tonları bu sene oldukça revaçta özellikle ülkemizde Hürrem sultan ve Elçin sangu örneğinden sonra popüleritesi gittikçe artmaktadır. Açık renkli bir tene sahip olanlar için vazgeçilmez tavsiyemizdir. Bir de renkli gözlü iseniz bu tonu mutlaka denemelisiniz.
  3. Kestane Kahvesi Saç Renkleri ; Bu renk ve tonlar sonbahar kış mevsiminin bankolarındandır. Özellikle koyu renkli tene sahip olan bayanların tercih ettiği bildiğimiz kestane kahvesi tonlarının üzerine sıcak kızıl renklerini gölge atmanızı size tavsiye etmekteyiz.
  4. Orta Çikolata ve Kahve Tonları ; Bu sonbahar kış sezonuna damgasını vuracağını düşünüyoruz. Ülkemizde Cansu Derenin saçlarında bu tonu kullanmasıyla ün kazanmış ve ten rengi fark etmeksizin herkes tercih ettiğini bir renk olmuştur.
Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Gelinlik Saçı Modelleri 2015

Son olarak bayanlar için saçları çok büyük bir önem arz etmektedir.Size tavsiyemiz saç renginizdeki değişiklikleri uzman bir kuaför eşliğinde yaptırmanızdır.Hoşcakalın ..


Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.