Home / Moda / 2015-2016 Sonbahar-Kış Ayakkabı Trendleri
2016 ayakkabı trendi bayan
2016 ayakkabı trendi bayan

2015-2016 Sonbahar-Kış Ayakkabı Trendleri

2016 sonbahar ayakkabı modası? sonbahar ayakkabı modelleri bayan? ayakkabı bayan topuklu? bayan ayakkabı çeşitleri? bayan ayakkabı dolgu topuk? bayan ayakkabı modelleri?

Sevgili okuyucularımız yavaş yavaş sonbahar mevsiminin iklim şartlarını hissetmeye başladık.Doğal olarak bu mevsimin soğuk havası göz önünde bulundurarak mağazalarda ayakkabı koleksiyonları oluşturuldu. Birçok ünlü moda tasarımcı sının düzenlediği  defilelerde bu sezonun trend olabilecek ayakkabıları sergilenmiştir. Sizlerde bir mağazadan ve alışveriş sitesinden ayakkabı sipariş etmeden sitemizce 2016 yılının trend olabilecek ayakkabı türlerinden bahsedeceğiz.

  1. Dantel Çizmeler ; Bu sezonun ayakkabı modasına damgasını vuracağını düşündüğümüz ayakkabı türlerinden ilki dantel çizmeleridir. Dantel çizmeler diz kapağına kadar ulaşmasından dolayı gladyötörümsü bir görünüm sergilemesinin yanında ayak bileğini sararak tarzınıza şıklık katmaktadır. Birçok bayanın gardırobunda boy gösteren dantel çizmeler oldukça cool ve seksi durmaktadır.
  2. Kovboy Botlar ; Soğuk kış ve sonbahar mevsimlerinde en çok tercih edilen ayakkabı türlerinden biriside kovboy botlar dır. Kovboy botlar günlük kullanıma çok uygun olup bu sezon için vazgeçilmez bir ayakkabı seçeneklerinden biridir. Ayrıca kovboy botlar bir bayanı daha kadınsı göstermekle birlikte güç ve ihtişamın göstergelerinden birisidir . Birçok markanın kovboy botlarını bu sezon rahatlıkla tercih edebilirsiniz.
  3. Topuklu Ayakkabılar ; Bu sezonun en havalı ayakkabısı olup her kadına hitap etmesinden dolayı ayakkabı yelpazeniz de mutlaka barındır malısınız. Sabahtan akşama kadar tüm aktiviteleriniz de kullanabileceğiniz nadir ayakkabılardan bir tanesidir.
    2016-Ayakkabi-Modasi-bayan
  4. Heykel Topuklar ; Bu sezon popülaritesi yüksek olan ayakkabılardan biriside heykel topuklu ayakkabılardır. Birçok desene  ve stile sahip olan bu ayakkabı ultra süslü kimliği ile dikkatleri üzerine çekmektedir.
  5. Beyaz Ayakkabılar ; Sezonun en trend ayakkabı renkleri arasında gösterebileceğiz ilk renk beyazlarla süslenmiş seksi ve ihtişamlı olan beyaz ayakkabılardır. Her bayanın kullanabileceği bir ayakkabı olan beyaz ayakkabılar dikkat çekici olup mükemmel olma özelliğine sahiptir.
Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Moda Bayan Bot Modelleri

Hala bu sezon hangi tür ayakkabı türünü  seçeceğinize karar veremediyseniz sizi bir ilham,fikir olması gayesiyle aşağıda bir çok stilde ayakkabı galerisi hazırladık .


2015-2016 Sonbahar-Kış Ayakkabı Trendleri Galerisi;

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.