Home / Moda / 2015 Adil Işık En Şık 23 Kazak Modeli
adil isik kazak modelleri 2015
Adil Işık kazak modelleri 2015

2015 Adil Işık En Şık 23 Kazak Modeli

Kış sezonu için hazırlanan dünyaca ünlü tasarımcıların kreasyonlarında bu kışın desenli kışlık kazaklar ile daha hareketli ve şık geçeceği sinyallerini vermişti. Sokak modasının renkli ve sıcak parçaları olarak karşımıza çıkan kışlık kazak modelleri Adil Işık kalitesi ve tarzı ile daha renkli ve modern. 2015 Adl kış sezonu için hazırladığı renkli ve desenli kazaklar gerek günlük yaşam , gerekse özel gezmelerde rahatlıkla tercih edebileceğiniz şıklığa ve kaliteye sahipler. Kışlık kazaklar arasında öne çıkanlar desenli ve balıkçı tarz modeller , birbirinden canlı renklere sahip balıkçı yakalar bu kışın trend kazakları arasındalar , gerek jean , gerekse kumaş pantolonlarda harika bir uyum içerisinde olan adil ışık kışlık kazak modellerini renkli etekler ile’de daha hareketli ve şık bir tarz haline getirebilirsiniz.

Koleksiyonda farklı tarzlarda her zevke hitap eden bir çok farklı kışlık kazak modeli yer alıyor , gözümüze çarpanlar arasında kolları deri detaylı kazaklar , taşlı ve pul detaylı modeller oldukça iddalı bir tarza sahipler. Adil ışık kışlık kazaklar , bu kışın daha renkli ve şık geçeceğinin sinyallerini veriyor , özellikle canlı renklere sahip cıvıl cıvıl kazaklar ile hem rahat , hemde şık bir görünüm elde edebileceksiniz.

Farklı tarz kazaklar arasında yine kolları tül detayları açık renk kazakları özel günlerinizde tercih edebileceğiniz gibi ,  monokrom modasına ayak uydurmak isteyenlerde siyah beyaz kışlık kazakları beyaz etekler ile tamamlayabilirler. Galerimizde sizler için birbirinden güzel , 2015 adil ışık en şık 23 kazak modeline yer verdik , kışın trend renklerine sahip aynı zamanda kış modasını yansıtan adl kazak modelleri ile sizleri baş başa bırakıyoruz.


Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Mango 2015 kadın hırka ve kazak modelleri

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.