Home / Moda / 2015 için En iyi 10 Mayo Trendleri
2015 mayo ve bikini trendleri
mayo ve bikini trendleri 2015

2015 için En iyi 10 Mayo Trendleri

En sevdiğimiz deniz mevsimi yazın yansımaları gelmeye başladı, mayo ve bikinilerimiz ile plaj düşüncesi bile bizi heyecanlandırmaya yetiyor. Sıcak yerlerde yaşayan olanlar yazı şuan yaşıyor olabilir. Geri kalanı biz ise deniz için sıcak yaz aylarını beklemeye mahkumuz. Havalar ısınmaya başlıyor, bu yüzden moda trendleri takip edip erken hazırlanmaya başlamaktan şaşmamak gerekir, dünyaca ünlü tasarımcıların bazıları zaten yeni 2015 yaz mayo modellerini yayınladı ve biz görmekten çok mutluyuz. Yaz sezonu için kendinizi erkenden hazırlayabilirsiniz, 2015 ‘in en popüler mayo trendlerinden tarzınıza uygun en beğendiklerinizi seçin . Vücudunuzun daha güzel olması için sağlıklı beslenme ile mükemmel bir şekilde üzerinizde mayoyu taşıyabilir plaj veya havuzda harika görünebilirsiniz.

2015 yaz modası bazı mayo trendleri ile vücut şeklinize uyun doğru mayoyu tercih ederek  sizde son moda görünebilirsiniz.

Aşağıda en trend 10 mayo trendini fareyi aşağı kaydırarak inceleyin  ve yorumlayarak bize ne düşündüğünüzü söyleyin.


1. Siyah ve Beyaz Desenli Mayo Modelleri

Zamansız bir şıklık oluşturan siyah ve beyaz eskide beri popüler bir mayo trendi ve sonsuza kadar moda dünyasında eksik olmayacağı kesin. Bu siyah ve beyaz geometrik mayo modelleri kadınların ekstra karın bölgesini gizlemek isteyenler için mükemmel bir vücut gösteren bir seçim.

2. Parlak Neon Renk Mayolar ve Bikiniler

Düz sarı ve neon sarı özellikle çok popüler bir mayo rengi.Bu yıl neon iyi bir seçim. 2015 yaz sezonu için mutlak eğilim,  şal üst kedi stili bikiniler çok popüler, yani küçük büstüyer bikini üstleri şal üst şekilnde arkaya doğru sarılan bikini modelleri, bu tarz özellikle straples  olduğu ve göğüsleri yukarı doğru itip dışarı ittiğinden, küçük göğüsleri daha büyük göstermek için idealdir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Havalı Ve Trend; Kot Şort

3. Etnik Baskılı Mayo ve Bikiniler

Farklı renklerde seçilen etnik baskılar ile mayo ve bikiniler . Toplam moda trendlerde bu sezon bu baskılar vardır. siz, aşırı gitmek istemezseniz, etnik baskıları olan bir bikini alın ve  tatlı bir renk  bir bikini altı satın alın ve  birlikte kombinleyebilirsiniz, örneğin mercan rengi . Bu yılki mayo modası ile tek şekil ve renk bikini giymeniz gerekmez  yani farklı renkleri ve desenleri birlikte giyebilirsiniz ve yaratıcı olun !

4. Uzun askılı Fermuarlı Üçgen Üst Büstiyerli Bikiniler

Siz bu tür üst seçiminde  asla yanlış seçim yapmazsınız. Eğer İster küçük veya büyük üst vücut bölgeniz olsun, siz üst büstiyerin boyutu yönetilebilir ve kesinlikle bohem ve rahat görünüyor.Bu yıl bohem giyim modası çok trend. Bakınız; Şık Boho Giyim Tarzı

5. Yüksek Boyun Hattı Olan Bağlamalı Bikini Üsttü

Bu bikini üstleri tek kötü yanı vardır, bronzluk hatlarını kapatıyor olması. Biz itiraf etmeliyiz ki bu yıl ki moda mayo olan üstleri boyun kısmı kapalı. Özellikle kırpılmış üstler popüler. Siz ne düşünüyorsunuz?

6. Spor Renk bloklu Bikiniler

Eğer spor bikini tarzı seçmek ve  bir hata yapmamak için  blok bikini tercih etmek. Onlar geçen yıl çok moda oldu ve bu yıl da sürpriz oldu.

7. Çiçek Desenli Mayo ve Bikiniler

Bu yıl sizinle çiçek desenli mayo ve bikini modelinden bir sürü görmek mümkün. Hiç merak etmeyin, çiçekler kadının doğası, nazik ve kibar bir hatırlatma. Renkli çiçek deseniyle beyaz bikini ve mayo bu yaz için mükemmel bir seçim.

Bunlarda ilginizi çekebilir; Victoria Secret 2015 Mayo ve Bikini Modelleri

8. Püsküllü- saçaklı Bikiniler

Püsküllü ve  saçaklı vurgularıyla bikini tarzı bu yaz çok moda . Çok fazla altta ve üstte saçaklar olması iyi değil, onları renkli altlar ile birleştirmek gerekir ve bu şekilde daha mükemmel bir kombinasyona sahip olacaksınız, özellikle plajda eğlenceli ve havalı bir seçim. Bir kez daha neon renk gündemde.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Tek Parça Çiçekli Mayo Modelleri 2015

9. Dantel Bikini Modelleri

Artık dantel sadece iç çamaşırı için değil her şeyde trend oldu. Moda markaları Victoria Secret gibi bir sürü, kendi bikini kreasyonlarına birçok dantel detayını dahil etti. Zengin ve bohem aynı zamanda kadınsı görünüyor.

10. Vintage Tek Parça Mayo

Vintage arkası çapraz askılı mayo modelleri, 2015 yaz mayo trendlerinin efsanevi modeli. Hatırlayın Marilyn Monroe benzeri mayo modeli. Evet, ilham geliyor ‘ 60’lı yıllara ait  ve çok popüler. Özellikle koyu renkli olarak bu gibi siyah bir mayo.

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.