Home / Makyaj / 2015 için Kahverengi Dumanlı Göz Makyajı Fikirler
kahverengi dumanli goz makyaji modelleri 2015
kahverengi dumanli goz makyaji

2015 için Kahverengi Dumanlı Göz Makyajı Fikirler

2015 kışı’nın popüler makyaj trendlerinden kahverengi dumanlı göz makyajı modellerini ünlülerin makyajların da görmek ister misiniz ?

Jessica Alba, Jennifer Lawrence , Cara Delevingne,  Natalie  Portman gibi bir çok beğendiğimiz yabancı ünlünün 2015 kahverengi dumanlı göz makyajı modellerini sizler için burada yer verdik.

Sizde en sevdiğiniz dumanlı göz makyajını yapmak için, moda yı yakından takip eden en güzel ünlü kadınların TV’de veya sokakta tercih ettiği kahverengi dumanlı göz makyajı stillerinden esinlenebilirsiniz. Bu zor değil sizde kolayca yapabilirsiniz. Dumanlı gözler yıllardır moda olmuştur ve hala önümüzdeki yıllarda popüler olmaya devam edecek.Dumanlı göz makayı  gözlere çekicilik eklemek için harika makyaj hilesi. Yeni sezon 2015 için, dumanlı göz makyajları hala çok trend. Ama bu sefer, kahverengi dumanlı gözler sonbahar ve kış için en trend olanlardan.Kahverengi dumanlı göz makyajı siyah kalem ile yapılana göre daha doğal duruyor ve daha genç görünüm veriyor.Bu yüzden ünlülerinde en çok tercih ettiği göz makyajı modelleri arasında.

Aşağıdaki galeride, sizler için kahverengi dumanlı göz makyajı modellerini uygulamış ünlülerin fotoğraflarına yer verdik.Bu kışın soğuk günlerinde,  kahverengi dumanlı göz makyajı gözleriniz daha yumuşak ve sıcak görünmesini sağlayacaktır. Onları denemek için şüphe etmeyin, gerçekten çok güzel bir görünüm veriyor.


Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  MAKYAJDA ÇIKOLATA DUMANLI GÖZLER

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.