Home / Kombinler / 2015 İlkbahar modası; Çizgili kıyafetler
ilkbahar modasi 2015 cizgili kiyafetler
ilkbahar modası çizgili kıyafetler 2015

2015 İlkbahar modası; Çizgili kıyafetler

Şık bayanlar, nihayet bahar kapıda ve ben çok heyecanlıyım! Siz misiniz? İlkbaharı çok seviyorum! Biz zaten bazı muhteşem moda trendlerini gördük, ama bugün bir tane daha göreceksiniz – siyah ve beyaz eğilimi! Bugün için  ilkbahar modası ” Çizgili Kıyafetleri” seçtik.

Çevrenizdeki bayanlara ve genç kızlara bir göz atın – bolca çizgili olan kıyafetler göreceksiniz! Kesinlik siyah beyaz çizgili breton bluzlar, elbiseler büyük bir trend haline gidiyor, en kısa sürede bu trendi benimsemek gerekir! Eğer çizgili kıyafet kombinlerini merak ediyorsanız milyon kıyafetler vardır! Aşağıdaki galeriden çıkış yapan çizgili kıyafet kombinleri arasından kendinize  ilham kaynağı bulabilir ve gerçek bir Diva gibi bu baharda cool bir stil yakalayabilirsiniz!

ŞERİTLİ BRETON  BLUZ İLE MUHTEŞEM İLKBAHAR KOMBİNASYONLARI

Siyah ve beyaz çizgili bluz neredeyse her şey ile giyilebilir! Aşağıda nasıl çizgili bluz giyilir ve nasıl kıyafetler ile daha şık ve modern görünmesi için kombinler yapılabilir inceleyebilirsiniz. Breton bluz  kırmızı topuklu ayakkabı, kot pantolon ve blazer ile harika gidiyor. Eğer daha etkileyici ve dramatik bakmak istiyorsanız, sarı, pembe veya mavi gibi diğer bazı cesur renkler de ekleyin.


 

ÇİZGİLİ MUHTEŞEM BİR BLAZER İLE GÖZLERDE VURGU

Özellikle siyah beyaz çizgili blazer ceket ile şıklı her yerde garanti! Hep spor hem klasik bir çok stilinizde bu bahar çizgili blazer ceket modellerinden tercih edebilirsiniz.Stilinize şık bir vurgu ekleyen siyah beyaz çizgili ceketler güçlü stillerin baş tacı oluyor…

Çizgili GÜZEL elbise ile 2015 BAHAR GİYİM

Siyah topuklu ayakkabı ve siyah çanta ile siyah ve beyaz çizgili elbise giyebilir. Eğer daha dramatik ve şık görünmek istiyorsanız, etkileyici bir stil için kombinasyona kırmızı bir çanta ekleyin. Kırmızı çanta takmayı seçerseniz, aynı zamanda dudaklarınıza kırmızı ruj uygulayın ve isterseniz kırmızı topuklu ayakkabıda giyebilirsiniz. çizgili elbise bordo topuklu ve çanta ile de çok şık görünüyor.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Tamamen şık 7 kışlık boyfriend jean kombini

Zarif ve şık görünmek istiyorsanız, o zaman siyah ve beyaz parçalar her zaman mükemmel bir seçimdir.Yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz! Ben bu çizgili giysileri çok sevdim ve en kısa sürede bu moda trendini benimsenmesini umuyoruz. Şık bir  kıyafet almak ve her yerde  her şey ile giymek isterseniz çizgili parçaları unutmayın.Sizin yazımızda en sevdiğiniz kombin hangisi? benimle düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Ayrıca başka öneri ve istekleriniz varsa lütfen bana aşağıdaki yorum kısmından bildirin…

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.