Home / Sokak Stilleri / 2015 İlkbahar sokak modası stilleri
2015 ilkbahar sokak modasi stilleri
2015 ilkbahar sokak modasi stilleri

2015 İlkbahar sokak modası stilleri

Moda haftalarında dikkat çeken, 2015 ilkbahar sokak modası stilleri bizlere önümüzdeki yeni sezonun moda trendleri ile birlikte, ayakkabıdan, şapkaya ve kullanılan malzemelerin türlerini vurgulayarak 2015 ilkbahar modasında “in” olan giyim türlerini sunuyor. 2015 ilkbahar ve yaz mevsimleri için ilham alabileceğiniz bir çok stili ve kombini bu yazımızda ve görsellerimiz de sizde bakarken keşfedebilirsiniz. Haute Couture Moda Haftası İlkbahar 2015 sokak modası stilleri sizler ile !

Çiçekli Desenler yine çok
Vücudu saran elbiseler den çantalarda dahil, koyu renklerden hafif bahar tasarımları, çiçek desenleri ile ilkbaharda  baskın bir moda trendi olarak görülüyor.  Baskılar, basit çiçek desenleri, dantelli kazak üzerinde beyaz bir arka plan veya narin çiçek nakışı kullanılmış. Çiçek gücüne sizde inanın onlarla birlikte bahara barışı sizde getirin. Hatta deri ceketler altında elbise kabarık siyah A-line elbiselerde çiçek baskısı tasarımını bolca görebilirsiniz.

Kürklü Detaylar
Güzel tüylü montlar, dizlerde kürk ceketler ile kombinlerde güzel beyaz ve gri spor ayakkabı tercih edilmiş.Kürkler, tüyler ile spor ayakkabılara ilkbahar sokak modası stillerinde bolca görebiliriz. Beyaz ve yumuşak çapraz çizgili tonlar içinde muhteşem degrade gri kürk, siyah ve beyaz midi elbiseler üzerinde giyiliyor .Kırmızı kürk mont altına giyilen bantlı sandaletler de çok moda oluyor.


Kemerler ve Şapka
Dalgalı dikişli yağmur ceket üzerinde altın püsküllü detaylar ile birlikte, kemer gibi bele bağlı tül parçalar var. coiffed korumalı şapka modelleri özellikle tüm eşleştirmelerde güneş gözlüğü ile çıkıyor.Şapkaların bazıları spor ama çoğunlukla siyah olarak karşımıza çıkıyor.

Her yerde Tüyler Var
Tasarımcıların çoğu podyum üzerinde ortak bir eğilimi ve sokak stili arasında yeterince ortak olan tüyler ipek ve nakış ve tasarımların her şekilde kombine çanta ve kat üzerinde, pembeler, beyazlar, farklı renklerde ortaya çıkıyor… Tüyler en tuhaf görünenlerden bazıları da tüyler kırpılarak  kazak ve etek boyunca görülüyor olması.

Siyah ve Beyaz
Diğer görülen ortak bir eğilim siyah ve beyaz karışık baskılar ve kumaş tasarımları kullanımı oldu.Ön ve arka beyaz fırfırlı ve şık siyah kaplamalı elbiseler giyilirken  bazıları, siyah tasarımları ile beyaz üstler giydi.  Siyah ve beyaz tunik ve kürklü  pantolon ile kombine siyah ve beyaz çantalar, aynı zamanda, beyaz bir bluz ve pantolonlar kombinlendi.Saçaklı siyah ceketlerde çok dikkat çekti. Tüylü çizgili üstlerde siyah ve beyaz renk düzeni vardı. Ayrıca, o siyah ve beyaz Chanel tüvit pantolon takımı muhteşem görünüyordu!

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Kış Modası: Bayan Takım Elbiseler

Ayrıca bakınız: 2015 Trend İlkbahar Aksesuarları

Midi Boylar
Diz altı midi elbiseler veya asimetrik midi etekler , ilkbahar 2015 sokak modası gösterileri sırasında görülen en popüler parçalar arasındaydı. Arkaları ile uzun tam A-line midi etekler ilkbahar modasında çok trend oluyor.

İlgili;Midi etek nasıl kombinlenir ?

Saçaklar – püsküller
Püsküllü ceketler gerçekten harika çeşitleriyle geliyor. Çanta üzerinde saçakları da bolca ilkbaharda  göreceğiz.

Şık Nakışlı kıyafetler
Hem hazır giyim ve haute couture parçalar üzerine taşlar işlemeli tasarımlar ve nakış işlemeler de 2015 ilkbahar sokak modasının trend parçaları oluyor.

Sneakers modelleri
Gevşek daha 70’lerin hippi tarzı ve kentsel eğlenceli bir dokunuş ile ilkbahar modasına yeni  sneakersler ekleniyor. Onlar, sportif şık bir  kombinasyon içine bile şık bir görünüm ekleyerek dönüyor.Bunlarda ilginizi çekebilir; Sneakers Ayakkabı ile stil nasıl yapılır

Beyaz Beyaz

Beyaz kot pantolon ve düz pantolon, bej ve kahverengi veya siyah aksesuarları ile beyaz bir kazak ya da bluz kombinler ilkbahar sokak modasının şık stiller arasında oluyor. Beyaz ayakkabı beyaz etek pantolon ve bol kumaş pantolonlar ile  kombin yapılıyor ve Kaşmir kuşaklı beyaz ceket  orta uzunlukta olan modelleri popüler oluyor.

Bir önceki yazımız olan Isı Olmadan Evde Dalgalı ve Kıvırcık Saç Yapımı | 2021 başlıklı makalemizde dalgalı saç, evde ısısız saç şekillendirme ve kıvırcık saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Mom Jean Modeli

Trendi; Mom Jeanler

Trendi; Mom Jeanleri Bu konuzmuz da Jean Pantolon Giyinmesini Seven Kadınlar için Bu Konumuzda derledik. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.