Home / Saç Modelleri / 2015 İlkbahar Yaz Trend At Kuyruğu Saç Modelleri
ilk bahar yaz at kuyrugu sac trendleri 2015
ilkbahar yaz saç trendleri 2015

2015 İlkbahar Yaz Trend At Kuyruğu Saç Modelleri

Tüm kadınlar klasik güzel at kuyruğu saç modellerini severek kullanıyor. Atkuyruğu modelleri kadınlara kattığı  belirli bir cazibe var,  kolay ve çeşitli şekillerde at kuyruğu saç modelleri görebilirsiniz.Önümüzdeki ilk bahar ve yaz 2015 podyumların gösterilerinde , tasarımcıların kıyafetleri ile kullanılan atkuyruğu saç modellerinden en popüler olanları seçtik. Bu saçlar 2015 ilkbahar yaz atkuyruğu saç trendlerini hakkında bizlere haber veriyor.  Boho dalgalı at kuyruğu saçlar, ve şeklinde ayrılmış bağlanmış saçlar gibi bir çok yeni at kuyruğu saç trendi var. ilkbahar / yaz 2015 moda at kuyruğu saç modellerinden hangisini kendiniz için denemek ister siniz ?

Yuvarlak bağlanmış at kuyruğu

Bu saçın arka merkezinden ikiye katlanarak yuvarlak bağlanmış bir at kuyruğu modeli.Düz saçlar  şık bir şekilde orta kısmından ayrılmış ve  düşük at kuyruğu kullanarak yapılmış.Şık ve basit bir tasarım.

 Şık yüksek at kuyruğu

Yüz çoğunlukla çıplak bırakılarak yüksek at kuyruğu şeklinde bağlanmış. Şık düz bir saç arkadan bağlanmış.


Islak Görünümlü atkuyruğu modeli

Şık, ıslak at kuyruğu saç modeli  atletik bir görünüm veriyor.Modellerin doğal özelliklerini ortaya çıkarmak için etkili bir saç modeli.Sade bir makyaj ile tamamlanmış.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Dağınık At Kuyruğu Saç Modelleri

  Saç bandı ile yüksek at kuyruğu saç

Bu biraz garip görünüyor ama, sıradışı görünüm  gelecek yıl görülmesi beklenen bir  saç trendi.Bu ağartılmış kirpikler , yüksek at kuyruğğu ve renkli lensleri içerir

 Retro at kuyruğu

Bu retro dalgalı at kuyruğu gibi, klasik stiller ile modern tarzı karıştırarak yapılmış   bazı saç ve makyaj modellerinin trend olduğunu göreceğiz.Aynı cesaretle gözlerde  canlı patlıcan gölgeler olacak.

Kabarcıklı (bölümlü)atkuyruğu saç modelleri

Kabarcık atkuyruğu eğlenceli ve spor görünen yeni trend bir saç modeli oluyor. Önümüzdeki 2015 bahar aylarında bu tarzı saçlarda çokca göreceğiz.Teniz oynarken, koşarken nemli ve  yarı-ıslak atkuyruğu saçlar kabarcıklı şeritler şeklinde bir kaç lastik toka ile bağlanıyor. Gerçekten sportif ve şık  görünüyor.

Ayrıca bakınız:İlkbahar yaz 2015 saç aksesuar trendleri

Fütüristik at kuyruğu saç modelleri

Bu saç görünümü oldukça fütüristik görünüyor. Biz zaten bahar ve yaz mevsimlerinde , nemli, yarı-nemli veya ıslak görünen saç modellerini çok gördük. Ama saçın önlerine  küçük taç etkisi verilerek, retro Krepe tekniği ile yapılmış. Bu yeni saçlar oldukça ilginç. Kulak uzunluğundan başlayarak geriden düz bir at kuyruğu yapılmış.

Şık ve seksi at kuyruğu modelleri

Çarpıcı ve şık, güzel, profesyonel bir atkuyruğu stili. Saç bağlanma tabanı etrafında sıkıca sarılmış ,toka güzel bir saç tutamı altında gizlenmiş . Bu damla küpe ile muhteşem görünüyor ve onu yapan kadının özelliklerini ortaya çıkaran seksi bir at kuyruğu tarzı.

Önü V-şekilli düşük at kuyruğu modeli

Eğer dağınık uzun bir at kuyruğu yapmak istiyorsanız, iki siyah ince elastik tokaları kullanın. İlk olarak saçı geride toplayın saçın ön kısmına üçgen olarak ayırın ve toplayın.İlk önden seçtiğinizi tepeden yarım olarak toplayın.Daha sonra yanda kalan saçları ve diğer üstten topladığınızı birleştirerek ikinci tokayla bağlayın.

Düşük at kuyruğu saç modelleri

Gucci modellerinde saç renkleri ile uyum sağlayan beyaz elastik bantlar ile düşük at kuyruğu saç modellerini kullandı. Uzun düz ama biraz dokulu at kuyruğu saçlar  ile görünen modeller çoktu. Mükemmel rahat ve güzel kadının yüz özelliklerini göstermek amacıyladağal görünümlü mükemmel saçlar.Saç renkleri çikolata kahve, altın tonları ve gözler koyu gölgeli…

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Yazlık çizgili kıyafetler ve kombinler 2015

Orta boy saçlar için at kuyruğu modelleri

Kulakla aynı yükseklikte kalın bir siyah elastik toka  ile bağlı şık bir  at kuyruğu. Yüz hatları orantılı bayanlar için çok şık bir at kuyruğu modeli.

Kıvrımlı at kuyruğu

Enseden düşük bağlı bir at kuyruğu modeli, saç aralarına ise kıvrımlı saç şekilleri yapılmış.Çok  tarz görünen harika bir saç stili.Bu kıvrımları saçlarınızın bazı kısımlarını geceden ince ve sıkı bir şekilde örerek yapabilirsiniz.Sabah örgüleri çözüp saçlarınızı bu şekilde bağlayın…

Hacimli düşük at kuyruğu modeli

Saçların kulaktan aşağı kısımlarına hacim verilerek ve enseden toplanarak yapılmış bir at kuyruğu modeli.Yumuşak ve temiz dalgalı saç görünümü makyaj ile desteklendiğinde şık ve gösterişli bir tarz yakalanabilir.

Düz Uzun at kuyruğu

Derin yana ayrılan dümdüz saç enseden düşük at kuyruğu için elastik bir toka ile bağlanmış.Üzerine tekrar saç tutamı ile sarılmış. Düz uzun saç, ne olursa olsun güzel bir saç modeli.

Parçalı at kuyruğu modeli

Bu şekilde düz saçlarınızı arkadan yüksek bir şekilde iki parçalı olarak toplayabilirsiniz. Cleopatra ve Mısır Firavunlarını andıran bir saç stili.
Mükemmel kedi gözü makyajı ile  cazibeli görünebileceğiniz harika bir saç modeli.

Vintage at kuyrugu modelleri

Bu basit elastik tokalar  tarafından yapılan  çok basit bir saç modeli. Aynı zamanda 70’lerin ve 80’lerin tarzının yerini almış görünüyor. Makyaj görünümüne  toz pembesi bir dokunuş ekleyerek, saçlarınızı hafif yukarıdan, ortadan ayırarak topluyorsunuz.

Dağınık at kuyruğu modeli

Kalın kaplı uzun siyah kirpikleri ile gözlerde muhteşem kalın mavi astar yapılmış, yüze düşen gevşek saç katları ve düşük at kuyruğu yapılmış.Saçlar dağınık ve mükemmel görünüyor.

Halat Örgülü at kuyruğu

Bir at kuyruğuna örgü yapılabilir ve bu bir istisna değildir. ama bu modelde halat örgüsü modeli ile saçlar enseden itibaren örülmüş.

Dalgalı at kuyruğu modeli

Alexander Wang’ın modellerinde kullandığı ve trend olmaya başlayan bir atkuyruğu dalgalı model. Şık ve doğal dalgalar ile harika saç stilleri.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  İlkbahar / Yaz 2015 Ayakkabı Trendleri

Sportif at kuyruğu modeli

Az makyaj ile saçlar, yandan ve üstten bir kaç örgü ile şekillendirilip nemli ve parlak bir görünüm veriliyor.Daha sonra at kuyruğu şekilde bağlanıyor.

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

yuzu ince gosteren sac modeller 2015

Yüzü İnce Gösteren Saç Modelleri | 2021

Yüzü İnce Gösteren Saç Modelleri Yüz şekliniz, selfie çekerken sizi ve güzelliğinizi yansıtan en temel …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.