Home / Saç / 2015 İlkbahar / Yaz Trend Dalgalı Saç Modelleri
ilkbahar yaz trend dalgali sac modelleri 2015

2015 İlkbahar / Yaz Trend Dalgalı Saç Modelleri

Ortadan ayrılan uzun dalgalı saç modelleri 2015 ilkbahar/ yaz saç modeli trendlerinin başında geliyor. Hadi kızlar saçlarımızı sağlıklı bir şekilde uzatmanın tam zamanı!

Çok pürüzsüz su dalgası saçlar ipeksi ve parlak görünümleri ile daha büyüleyici bir etki veriyor. Boho dalgalar ve su dalgası saçlar 2015 saç trendlerinin başında geliyor.  Bir plaj tarzı saç modeli olabilir ama biz onları yapmak için sıcak günleri beklemek zorunda değiliz… Aslında, bu önümüzdeki 2 sezon boyunca sıcak günlerde kendimizi daga güzel hissetmek için iyi seçimler olabilir. Biz kışın soğuk havalarında saçlarımızı bakım yapıp  uzatıp , bahar aylarında yine  güneşli günlerde parlak ve uzun dalgalı saç modellerimiz ile harika görünebiliriz. Muhteşem bohem dalgalı saç modellerin okyanus tanrıçaları ve özgür ruhlu hippiler gibi çok çekici görünüyor.

İlkbahar / Yaz 2015 saç trendleri , romantik ve aynı saç, spor,  havalı ve balo kraliçesi dalgalı saç modelleri ile her tarza uygun bir görünüm veriyor. Siz doğal güzelliğiniz ile birlikte yumuşak, akan dalgalar ile saçlarınızı her stilinizde kullanabilirsiniz. 70’lerin dalgalı saç stilleri’ ni bize hatırlatan, gevşek ve dağınık hafif su dalgalı saç modelleri kadınların  daha genç kadınsı ve şehvetli görünmesini sağlar. Öyle görünüyor ki 2015 ilkbahar yaz saç trendlerinde 70’lerin dalgalı saç modelleri tüm hızıyla daha modern bir dokunuşla geliyor. Biz saç trendlerin de 2015 ilkbahar yaz sezonunu yansıtan en şaşırtıcı ve güzel saç modellerini topladık.Bulmak  için ilkbahar / yaz 2015 dalgalı saçlı markların podyum mankenleri baz aldık.


Şık Hippi Kıvırcık Saç Modelleri

Eğer tamamen kadınsı ve çok şık olduğunuz kusursuz bir romantik görünüm yaratmak istiyorsanız hippi tarzı kıvırcık bukleler ile saç modeli tercih edebilirsini.Dalgalar gevşek ve yumuşak olmalı. Doğal kalın kaşlar, dudaklar ise şeffaf ruj renklerinde  uzun dalgalı saçlarınız omuzlarınıza  yumuşak ve şelale görünümünde aşağı düşmeli,  hepsi bu kadar. Eğer parlak bir cilt görünümü istiyorsanız, makyajınızı ona göre yapmalısınız, koyu gözleri  ve soluk pembe dudaklar yanında cildiniz daha parlak ve sağlıklı görünmeli.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Geniş Alın İçin Saç Modelleri

İlgili : İlkbahar yaz 2015 saç renk trendleri 

Saçlarda70’lerin Yumuşak Dalgaları

Hippi ve rock & daha büyük dalgalı görünüyor, 70’lerin dalgalı saç modellerinde omuzlar da daha gevşek ve daha rahat yumuşak dalgalar görüyoruz. Önümüzdeki bahar sezonu yapmak için zahmetsiz, seksi dalgalardan sizde  ilham alın. Saçlar ortadan hafif hacimli bir şekilde ayrılmış. Sade  yüzünüzde Smokey gözler olursa, zamansızve  klasik güzellikile dolu  görüntü oluşturabilirsiniz.

Dağınık Hafif Dalgalar

Hiç az dalgalı saç modellerinizi , sabah uyandıktan sonra hafif bir taramadan sonra keşfettiniz mi ? Şimdi serseri gibi hissetmeden yatakta kaltığınız hafif dalgalı saçlarınızı dışarda kullanabilirsiniz.Arrtık böyle saçlar çok trend,  daha tatlı doğal dalgalar ile bir şey yapmadan kullabilirsiniz.  Az bir müdahale ile ışık ve havadar bir görünüm yaratabilirsiniz.Hafif bir makyaj günlük kullanım için harika bir görünüm ekler.

Yan-bölüm Boho Dalgalar

İddialı kızlar için  kesinlikle yan kısmı ayrılmış dikkat çeken,yumuşak bohem dalgalı bir görünümü olan saç modellerini tavsiye ediyoruz. Saçı yandan ayırıp aşağı doğru hafif dalgalı bir şekilde bırakmalısınız. 2015 İlkbahar yaz sezonu yapmak için en trend saç modellerinden. Hiçbir saç derin bir yan kısmı olan dağınık ve boho dalgalı saçlar kadar şık ve doğal olamaz.

Kaçırmayın: 2015 İlkbahar yaz trend at kuyruğu saç modelleri

Beachy dalgaları saç modelleri için ise moda pistlerinden ilham alabilirsiniz. ilkbahar / yaz 2015 dalgalı saç modellerinde dağınık bukleler. ve yumuşak dalgaları saçlarınızda sizde kullanın.

 

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.