Home / Makyaj / 2015 kalın makyaj trendi : Kırmızı Dudaklar Ve Kedi Gözler
2015 makyaj trendleri kirmizi ruj ve kedi gozu

2015 kalın makyaj trendi : Kırmızı Dudaklar Ve Kedi Gözler

2015 kalın makyaj trendlerinde en popülerler kırmızı dudaklar ve kedi gözü gözler !

Doğal dudaklar, ya da ince gözlerle olan tüm makja uygulamalarını unutun.2015 makyaj trendlerinden en büyük eğilim kıpkırmızı dudaklar ve kedi göz eyeliner teknikleri var.Kalın dudaklar ile kalın eyelinerli gözler bu kış çok trend.Burada iki büyük makyaj trendi tek bir yerde kullanılmıştır.

Bildiğiniz gibi kedi gözü makyajı çoğu zaman büyük ve güzel vurgulu gözler sağlar ve daha etkili bakarsınız.Daha kalın kaşlar+uzun kirpikler ve kırmızı dudaklar ile kombine edildiğinde daha kadınsı ve klasik makyaj açıklması yapar.Yani bu makyajları daha çok özel günlerde ve gece gezmlerinde tercih edebilirsiniz.Günlük kullanım için çok belirgin olmayan kedi gözü ve kırmızı ruj ile tamamlayabilirsiniz…ama şu br gerçek ki koyu kırmızı dudaklar ve ikonik kedi gözü makyajı ile asla sıkıcı görünmezsiniz.

Bu yazımızda ve makyaj stillerinde, 2015 kalın makyaj trendleri kırmızı rujlar ve kedi gözü makyajı uygulamalarının birlikte kullanımı için ilham alabilirsiniz.


Sonbahar kış sezonu için en sıcak makyaj eğilimleri arasında görülüyor ve   sizi ön plana taşıyacak  bir görünüm elde etmek için garanti edilir  makyaj trendleri.Gece etkinliklerinde daha göz alıcı görünmek için harika fotoğraflardan sizde fikir edinebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Sevgililer Günü Saç Modelleri ve Makyajı 2015

Check Also

y

Düğün Makyajı ve Plaj Makyajı Yapmanın İpuçları | 2021

Yazın Düğün Makyajı ve Plaj Makyajı Nasıl Yapılır? Yaz mevsiminde ne tatilden vazgeçeriz ne de …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.