Home / Moda / 2015 Kış Elbise Moda Trendleri
kis elbise moda trendleri 2015
kışlık elbise

2015 Kış Elbise Moda Trendleri

Kadınlar için Kışlık Elbise Moda Trendleri 2015

Tüm kadın moda düşkünleri, şimdi kış modası elbise trendleri hakkında takipte olacak.Kış geldi ve markaların yeni sezon koleksiyonları tüm dünyada tanıtıldı.Bizde sizlere bu kışın öne çıkan moda elbise modellerini bir araya getirdik.Bu kış elbiselerinde oldukça cesur siluetleri görüyoruz.Yeni malzemelerden yapılmış deneysel kesimler, bir çok farklı tasarımları ile , 2015 sonbahar kış moda trendi elbiseleri derledik.

İşte kış için elbise moda trendlerine sizde bir göz atın:

Bornoz tarzı elbiseler

Bu kış elbiselerinde dikkat çeken bir detay  katlanan bornoz tarzı elbiseler.Bu trend ilk bornoz kabanlar ile dünyamıza girdi.Şimdi ise elbiselerde çeşitli renk ve desenlerde bulabilirsiniz.


60’lar elbise tarzları

Bu kış modasında 60’lı yılların dokunuşlarını, neredeyse tüm kıyafetlerde görmek mümkün.Artık 60’ların elbise modelleri de çok trend.Tasarımcılar bir çok mini elbise ve mini etek modeli ile karşımıza çıkıyor.Bu elbiseler en güzel diz üstü yüksek çizmeler ile kombinleniyor.Özellikle açık renk kombinasyonları harika duruyor.

Kazak Elbiseler

Kazak ve örgü de sonbahar elbise moda trendlerinin bir parçasıdır. Bu uzun kazaklar, rahat pantolon, tayt veya ince çorapla giyildiğinde daha güzel görünür.Elbise kazaklarda daha çok uzun olanlar moda. Hatta salaş kazak elbise eğilimlerinde düşüş var.Uzun ve vücuda saran modelleri daha trend.Sizde bol pantolon, tayt ve opak çorap ile bu kazak elbiseleri giyebilirsiniz.

Düz ceketler altında elbiseler

Düz ceketler de kış elbise modasının en trend parçalarından. Onlar ,sizi mini elbiseler ile ayrıca güvenli ve sıcak hissettirecek.

Pantolon üzerine  Elbiseler

Pantolonlar bu kış basit, kolay ve doğru şekilde elbiseler ile giyilebiliyor Eh moda denince akan sular duruyor. Kış moda trendlerinde tasarımcılar, pantolon elbise kombinlerini bizler ile tanıştırıyor. Evet, pantolon üzerinden elbiseler giymek için yeni bir trend var. Özellikle Londra moda haftasında çekilmiş sokak stilleri resimlerinde bu kombinleri gördük.Pantolon üzerine uzun bir elbise veya kısa elbise giyilebilir, bu size kalmış, ama pantolon ile elbise birbirini tamamlamalı.(Renkleri ve kumaşı birbiri ile uyum sağlamalı)

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2014 Yaz Uzun Askılı Mini Çanta Modelleri

Boğazlı Elbiseler

Boğazlı elbiseler de bu kış için trend elbiseler arasında. Bunlar tam anlamıyla rahat ve sıcak bir elbise kombini oluşturabilir. Boğazlı elbiseler kışın hep üşüyen bayanlar için en iyisidir.

Dantel elbiseler

Dantel modası her sezon kaçınılmaz bir moda trendi. Tasarımcılar şimdi dantel ile elbiselere yeni detaylar getirdi. Özellikle sırt dekolteleri ve cesur transparan dokunuşlar özel kış geceleri için harika.2015 Yılbaşı elbise kombinlerinizde bu dantel elbiselerden tercih edebilirsiniz.

Uzun kollu elbiseler

Sonbahar kış elbiseleri için en idealleri hiç kuşkusuz  “uzun kollu elbiseler” hem sıcak tutma özelliği var hemde kış için daha ideal görünüyor.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.