Home / Sokak Stilleri / 2015 Kış İçin 38 Etkili Sokak Modası Stili
2015 kis etkili sokak modasi stilleri
kış sokak modası

2015 Kış İçin 38 Etkili Sokak Modası Stili

Merhaba kızlar, sizlere bugün kış sokak modası stillerinden ilham verecek en etkili  38 sokak tarzı koleksiyon hazırladık. En moda ve trend dünya sokak modası stillerini seçtik.

Kış sezonu kıyafetlerin kat kat giydiğimiz bir mevsim, parçaları eşleştirirken dikkatli olun. Hangi renkler  bu kış popüler olacak, ne giymeli, hangi parçalar sizi daha iyi ısındırır  ve  aynı zamanda daha etkili görünmenizi sağlar!. Ama önce aşağıdaki resimlerden bazılarını kontrol edin ve diğer fikirleriniz varsa, konu altından bana bir yorum bırakmaktan çekinmeyin!

Pastel, bordo, kahverengi, koyu mavi ve sarı bu sezon en belirgin renkler arasında ve onlar bütün kış boyunca tüm kıyafetlerde ve aksesuarlarda olmaya devam edecek. Triko sarı kazak  ve şık bir parçayı bu sezon sokak modasında olan büyük bir trend.


Triko elbiseler benim en sevdiğim eğilim ve  ayak bileği ya da diz üstü çizmeleri bunlar ile eşleştirip harika sokak modası kış stilleri yapabilirsiniz.  Eğer yoksa, mümkün olduğunca kısa sürede kış kıyafetlerinizi güncellemeyi düşünün! Sıcaklıklar sıfırın altında olduğunda botlar ve çizmeler  en iyi arkadaşınız olmalıdır.

2015 kış sokak modası stillerinde foter şapkalar ve bereler bir çok farklı tarza karşımıza çıkıyor.Klasik kombinlerde, spor kombinlerde en şık stiller ise bereler ile yapılıyor. Şapkalar bu kış sokak stiline damgasını vurdu ve kızlar onlar ile en cool kombinlerini yapıyor.

Seçim olarak size en uygun olanı bulmak için pek çok farklı şapka modeli var. Sizin için en uygun kış şapkası nasıl seçilir başlıklı konumuzu okuyarak şapka seçiminiz için fikir alabilirsiniz.Aynı zamanda atkı yada overize bir şal kış modasında görünümünüzü bir anda değiştirmek için şık bir aksesuar.Ekose sizin iyi bir seçimdir, ama aynı zamanda örgü bir atkıda seçebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Isı Olmadan Evde Dalgalı ve Kıvırcık Saç Yapımı | 2021 başlıklı makalemizde dalgalı saç, evde ısısız saç şekillendirme ve kıvırcık saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Stil İpuçları: Siyah Blazer Ceket

Check Also

Mom Jean Modeli

Trendi; Mom Jeanler

Trendi; Mom Jeanleri Bu konuzmuz da Jean Pantolon Giyinmesini Seven Kadınlar için Bu Konumuzda derledik. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.