Home / Saç Modelleri / 2015 Kış için en iyi 17 örgülü saç modeli
en iyi kis orgu sac modelleri 2015 2016
örgü saç modelleri ve trendleri 2015

2015 Kış için en iyi 17 örgülü saç modeli

Örgülü saç modelleri son derece şık olan en güzel saç stillerini oluşturuyor.Sonbahar kış saç görünümünüze romantik ve masum bir dokunuşla onlar barbi bebek kadar güzel olurken aynı zamanda bohem, rock, sarışın yada yumuşak bir tarz veriyor.Her tarza uygun örgülü saç modeli mutlaka var.Saçlarda stil dokusu ve farklı tekniklerin kullanımı mükemmel bir spor kombini tamamlamak veya klasik bir tarz için harika örgülü saç tasarımlarını sizler için güncellemeye devam ediyoruz.Moda pistlerinden aldığımız bu kışın en iyi ve trend 2015 örgülü saç modellerini sizler için derledik.

Sahte Kahküllü ve Fransız Örgülü Saçları deneyin

Yan Fransız örgüler her zaman için zamansız şık bir saç modeli ama bunları gevşek olarak yüzünüzü kapalı gösteren püsküllü bir kahkül görünümü vererek alnın üzerine düşen örgü saç modellerini  de mutlaka deneyin.Bu örgü karmaşasını uzaktan örme ve kulak aşağısında onu sıkı örgü yaparak, tatlı ve yumuşak görünüm verebilir.Daha dağını ve gevşek örerek vahşi kız görünümü verebilirsiniz.Ayrıca sonbahar kış 2014 /2015 saç trendleri konumuzu okumak için bu başlığa tıklayın!

Örgülü Şık Topuz Modelleri

Yüzyıllar boyunca kadınların örgü ile güçlendirilmiş muhteşem saç stillerini kullanmışlardır. Özellikle düz ve parlak saçlara sahip her kadının görünümüne sofistike ve asil bir duruş ekler. Örgülü topuz modelleri tasarım sadeliği için zamansız bir başyapıt olabilir veya dağınık-şık görünümlü seksi bir bayan yaratabilir. Yüz makyaj ile desteklenip ve saç ortadan ayrılıp ensede romantik bir örgülü topuz her özel gece ve davet için harikalar yaratabilir. Bu özellikle bakır sarışın ve kızıl saçlı kadınlarda muhteşem görünüyor. Bu örgülü topuzlara kedi gözü makyajı ayrı bir iltifat ekler.


Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Bayan 7 Trend Editörün Seçimi Dalgalı Saç Modelleri

Retro Örgülü Saç Modelleri

Bu örgü kulakların arkasında başlar, retro örgüler isyankar doğada ince tasarımı ile şık ve asi bir duruş sergiler. Ekstra bir vurgu için saç bandı veya tokalı süsler ekleyin ve asla geçmişin bir parçası olacak bu tarzı kullanmaktan çekinmeyin. İşte bu sıkıca yapılmış retro örgü saçlar sizi genç ve eğlenceli gösterebilir.Sportif ve günlük stillerinize yakışacak moda bir saç modeli. Bu saçların daha yenilikçi ve şık görünmesi için, enseye yakın örgüler yaparak ve geri aşağı doğru inmesine izin verebilir. Bu size fütüristik bir görünümde ekler.

Arada başka  sıralı örgülü saç modelleri yapmak Oldukça Çekici Olabilir

özel bir şey olmasa da arada başka örgü modellerini de denemeye değer…2015 kış modası podyumlarında yapılan sıralı örgülü saç modellerini deneyebilirsiniz .Kalın ve mükemmel aralıklı sıralı örgü saç modellerini yaptığınızda sevimli ve şık bir doğal görünüm elde edebilirsiniz.

Yan örgülü ve arkadan örgülü saç modelleri kirli saç günü için şık Olabilir

Gerçekten hızlı bir şekilde yapabileceğiniz bu yandan ve arkadan örgülü saç modelleri size şık bir stil ekleyebilir.Ayrıca saçlarınızın kirli olduğu ve aceleniz olduğu günlerde yapabileceğiniz şık ve ayrıca trend saç modellerinden. Bohem tarzını benimseyen kadınlar içinde iyi bir tercih olacaktır.

Taç  izlenimi bırakan örgü saç modelleri

Özel günlerde tercih edebileceğiniz gibi genç kızlar için okulda kullanabilecekleri şık ve romantik  örgü saç modeli taç örgülü saçlar.Sanki kafanızda taç varmış gibi bir izlenim veren bu örgülü saçlar yüzünüze masumiyet vermek için güzel bir saç modeli.

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Dalgalı Saç Modelleri ve Fikirleri

Check Also

Kahküllü Saç Modelleri

Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Kahküllü Saç Modelleri Nelerdir? Güzel ve bakımlı kadınlar, bugün sizlere en çok beğenilen ve kadınlara …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.