Home / Moda / 2015 Kış klas ve şık Kürk Palto Giymenin Yolları
kisin kurk giymenin yollari 2015

2015 Kış klas ve şık Kürk Palto Giymenin Yolları

Kürk palto modelleri ve kombinler 2015

Moda seven ve modayı takip eden bayanlar 2015 kış stillerinden kürk montlar ve kabanlar ile ilgili hazırladığımz harika bir  yazımız ve görsellerimiz sizler için bir arada!

Kürk giymek her zaman bir ayrıcalık olmuştur.Kadınlara ve genç kızlara kombinlerin de daha klas ve şık bir görünüm ekler.Ve kürk giymek ve kombinlemek kışın sonbahar ve kış aylarında çok kolaydır.Her tarzda şık kombinler yapabilirsiniz.

Bu kış 2014 2015 kürk giymenin spor ve fantezi yolları için gezintiye çıkmanıza yardımcı oluyor ve en güzel kürk stillerini sizler için paylaşıyoruz.İşte şık e klas kürk giymenin yolları !

Casual Tarz için Kürk

Kış aylarında Günlük kombinlerinizde kürk giymek hem rahat hem sıcak kalmanız için harika yolları vardır.Spor ayakkabı ve düz rahat ayakkabılar ve kot pantolonunuz ile kürkünüzü eşleştirin.Kürkünüzün dahte olup olmadığı önemli değil.Her kürk ile olağanüstü stiller yapabilirsiniz.Günlük kombinlerinizde kürk giymenin kuralı diğer seçtiğiniz kıyafetleri mümkün olduğu kadar sade tutmaktır.


Klasik Tarz Kürk Kombinleri

KÜRK kelimesi duyduğunuzda eminim aklınıza göz alıcı lüks kıyafetler geliyor. Gördüğünüz gibi günlük de giyebilirsiniz. Ama en güzel klasik parçalara yakışıyor. Sevdiğiniz bir elbise ile eşleştirip, topuklu bot veya ayakkabı ile parti için ve özel geceler için hazırsınız.

Sokak modası kürk stili

Kürk giymek sokak modasında sert bir etki yaratmanın en etkili yolları arasındadır.Bilek boy botlarınız ve yırtık jean pantolonuzu giyin ve üstüne kürk mont veya ceket alın.Vücudunuzu çok daha geniş göstermesini engellemek için vücudunuza tam oturan bir kürk satın alın.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Sonbahar/ Kış Modası Bayan Ayakkabılar

Bu kürk kombinleri ve stilleri sıcak ve şıklı denildiğinde el ele gider.Kürk muhteşem bir kış parçasıdır.Kışın dolabınızda olması gereken en moda parçalar olduğundan hiç şüpheniz olmasın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.