Home / Moda / 2015 Kış modası 17 tüvit ceket ve kaban modeli
kis modasi tuvit ceket ve kaban modelleri 2015
tüvit ceket modelleri ve kombinleri 2015

2015 Kış modası 17 tüvit ceket ve kaban modeli

Kış için en son moda trendleri göstermeye devam ediyoruz. 2015 kış modasında Tüvit ceket ve kabanlar sokak modasında yükselişe geçen bayan kıyafetleri arasında. Bugün bu sezon için size 17 şık tüvit ceket ve kaban modellerinden harika bir koleksiyon yaptık. Özellikle gri, füme tüvit ceketler  çok popüler oldu, jean pantolonlar ve boyfriend pantolonlar ile harika kış stillerine olanak veriyor.

Tüvit palto ve kabanlar ile  çok şık kombinler yapabilirsiniz, hem tüm kış sezonu boyunca dışarıda sıcak ve rahat tutacak parçalardan.Artık en sert  soğuk günlere  gidiyoruz, bu yüzden böyle bir parça ile gardırop güncellemesini sizde düşünmelisiniz. Onları her kıyafet ile eşleştirmesi çok  kolay ve sadece dikkat etmeniz gereken desenli süveter, bluz veya t-shirt  gibi parçalar ile giymemelisiniz. Eğer tüvit ceket veya kaban giyiyorsanız kıyafetin geri kalanında basit parçaları tercih etmelisiniz.Etek, kot pantolon ve kazaklar desenli olmamalı, bu yüzden siyah bir bordo, gri renk giysiler ve  pantolonlar giymelisiniz. Eğer daha dramatik ve cesur bir görünüm istiyorsanız, o zaman güzel bir şal veya atkı bulun!

Bunları da kaçırmayın; Sonbahar Kış Ceket Modelleri Ve Kombinleri 2015


Gri tonları tüvit ceket ve kabanlar katlı kıyafetler için en yaygın tercih edileni, ama aynı zamanda bordo da bulabilirsiniz, tüvit yeşil vb da göz süsleyen renkleri de kullanabilirsiniz.Aynı zamanda tüvit etek ve elbiselerde kış sezonu için harika kıyafetlerden. Onlar ile daha güzel, zarif ve şık görünebilirsiniz. Eğer tüvit trendi ne sizde ayak uydurmak isterseniz ceketler kısa ve uzun, ve bir çok tüvit kabanda bulabilirsiniz. Aşağıda bu sezon için moda olan 17 tüvit ceket ve kaban modelini görebilirsiniz.Aynı zamanda kombinlerden sizde fikir edinebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Dantelli yazlık elbise modelleri 2015

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.