Home / Moda / 2015 Kış Modası Kadife Ceket Modelleri
kadife ceketler 2015 kis modasi
kadife ceket

2015 Kış Modası Kadife Ceket Modelleri

2015 kış modası’nın şık kıyafetlerinden biride kadife ceketleri.Bordo, yeşil, marsala gibi renkler de kadife ceket modelleri stinize daha güçlü bir vurgu getirebilir.Peki kadife ceket nasıl giyilir?, nasıl kombinlenir birazda bu sorular üzerinde duralım.

Kadife ceketlerinizi normal blazer ceketlerinizde olduğu gibi klasik kıyafetler ve rahat casual kombinlerinizde şık bir ek için kullanabilirsiniz.Kot pantolon, siyah skinny pantolon, elbise, etek kısacası her şey ile şık bir bütünlük sağlar.

Kadife ceketler diyer Tuxedo smokin ceketler ve blazer ceketlerin yanında parlak olması ve sıcak tutması kış modasına daha uygun olduğunuda söyleyebiliriz.Ayrıca spor mont şeklinde, altından lastikli olan kadife montlarda çok popüler.Sizde kış modasında hem şık hemde sıcak bir kombin görünümü istiyorsanız özellikle bordo ve marsala renkleri ile harikalar yaratabilirsiniz.


Bordo tonlarında olan kadife ceketler esmerler de, yeşil ve siyah kadife tonlarında alan ceketler sarışınlar da harikalar yaratıyor.

Yırtık boyfriend ve skinny kot pantolonlar ile kadife ceket eşleştirmeleri harika dururken, aynı zamanda mini elbiseler ile de daha tarz stiller elde ediyor. Maskülen tarzın temel parçalarından Bomber ceketlerde de kadife kumaşları bu kış görebilirsiniz.

Ayrıca bakınız; Bomber spor ceket nasıl giyilir stil ipuçları

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kaban Modası ve bayan kaban Kombinleri 2015

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.