Home / Kombinler / 2015 kış modası maskülen tarz bayan kombinler
maskulen giyim tarzi bayan kombinler 2015
Masküler tarz sonbahar kış bayan giyim kombinleri 2015

2015 kış modası maskülen tarz bayan kombinler

Bayanlarda Maskülen giyim tarzı, erkek giyimin kadınlara göre moderize edilmiş halidir.Doğru kombinlendiğinde ve uygulandığında gerçekten çok harika bir tarzdır.her kadına yakışan maskülen giyim stilleri zayıf bayanlarda daha havalı durmaktadır. Maskülen giyim tarzı ile erkek gibi görüneceksiniz anlamına gelmez, bu tarza kadınsı parçalarda ekleyip hem seksi hemde maskülen görünümü birlikte yansıtmalısınız.Örneğin military maskülen bir ceket ve ayakkabı ile minicik bir etek!

Maskülen tarz giyimde  denge gerçekten çok önemlidir. siyah beyaz kıyafetlerin dengesi, alt ve üst giysilerin dengesi, maskülen ile feminen parçayı bir arada kullanabilme dengesi çok iyi ayarlanmalıdır.

Ayrıca maskülen giyim denince akla gelen yanlış kıyafetleri ve kombinleri silmek gerekir.Genelde bazıları bu tarzı her gömlek, ceket, yelek ve oxford ayakkabıları kombinlemek olarak düşünüyor. Fakat maskülen tarz biraz daha geniş ve büyük erkeksi kıyafetlerin kadınsı parççalar ile buluşmasıdır. Mesala  güzel bir kumaştan yüksek belli bir pantolon, siyah ceket ve içinde güzel bir bluz bakıldığı zaman gayet maskülen bir görünümdrür. Veya erkeksi bir büyük mont ve altından mini bir etek, feminen ve maskülen tarzın harika bir duruşudur.


Maskülen kombinler yaparken mutlaka topuklu ayakkabı ve kadınsı kıyafetleri de kullanın.İşte o zaman maskülen giyim tarzını şahane bir şekilde yansıtırsınız.
Blazer bol ceketler ile maskülen tarz yaparak harika sonbahar kış kombinleri elde edersiniz.

Pantolon seçiminde yüksek bel ve pileli kumaş pantolonlar gerçekten hoş ve elegan bir görüntü sağlıyor. Maskülen Pantolonlsrda çizgileri, paça boyları ve genişliği gerçekten çok önemlidir.

Oxford ayakkabılarda maskülen giyim tarzının ideal ayakkabıları arasında.Deri, rugan, düz veya topuklu  nasıl olursa olsun maskülen stilleriniz de oxford ayakkabılara yer verin!

2015 sonbahar kış moda dünyasında, kadınların giymeye başladığı bir diğer tarz maskülen giyim kıyafetlerde geniş kesimli bol kabanlar.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Kış modasında cool katlı kombinler için ipuçları

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.