Home / Kombinler / 2015 Kış modasında cool katlı kombinler için ipuçları
cool kis kiyafet kombinleri 2015

2015 Kış modasında cool katlı kombinler için ipuçları

2015 Kış modası cool katlı kombinler için ipuçları

Sokak modasında kış için katlı giyimler ile cool kombin ipuçları, size katlı giysiler ile ustaca sıcak ve tarz bir görünüm elde etmenize yardımcı olacaktır. Bu kış  gerçekten çok sert geçiyor, kat kat giyeceğiniz bol kıyafetler ile farklı şekillerde bir çok stil elde edebilirsiniz. Eğer şık giyimler tercih etmek isterseniz, kışın  ağır ifadesi olan  görünümlerden uzak durmalısınız. Kış moda hakkında heyecan verici sıcak ve şık görünümler için aşağıdaki ipuçlarına bir göz atın.

YELEKLER

Bu kış yelek katlı şık kombinlerin bir parçası  olmalıdır. Deri bir biker  yelek veya tüylü taklit kürk yelek olsun, bu kışın en havalı cool  kombinlerinin baş tacı.  Bu kış için ipuçları arasında uzun kollu ve boyunlu bir kazak üzerine yelek harika bir öneridir.Sıcak ve şık kış stilleri oluşturmak için uzun kollu örgüler ya da elbiseler ile yelek giyebilirsiniz. Eşleştirme yelek, skinny jeans ve pantolon ve kısa  elbiseler ile yelek olabilir.

 


CEKET + CEKETLER

En trend katmanlı kış stilleri arasında ceket üstüne ceket veya kaban kombinleri olduğu görünüyor. Örgüler ve hırka katmanlama, yerine ceketleri kat kat giyerek farklı stilleri deneyin. Örneğin kot ceket, üzerine düğmeli veya bir yün ceket ile  son zamanlarda çok popüler olan sokak modası kombinlerini yapın.

 

UZUN ELDIVEN

Uzun eldivenler kışın sadece fonksiyonel değil, ama oldukça şık vurgu ekleyen parçadır. Onlar da crop tops üstlerş veya çeyrek uzunluk kollu ceketler ve pelerinler ile giymek için mükemmel bir çözümdür. Gerçekten sofistike bir görünüm için için uzun eldivenleri deneyebilirsiniz.

Ayrıca Bakınız; Sonbahar kış katlı giyim sokak stilleri 2015

 

KATMANLI TAKILAR

Bu kat kat kazak üstüne takılan kolyeler bu kış için çok popüler oldu.Ayrıca sadece giyim değil, tüm mücevher ve takıları bir arada üst üste takarak harika bir stil elde edebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Kış Modası Gri Kabanlar

 

SÜSLEMELER

Bir kıyafet üzerine,Bazı AYRINTILAR ile kat kaybolabilirsiniz, dantel ya da taklit kürk yaka Gibi abartılı parçalar seçilmesi, daha cool kış stilleri elde etmenize yardımcı olabilir.

 

RENK

Bazı renkli giysileri kat kat giyerek  farklı ve gözde stiller elde edebilirsiniz. Renkli bir bere, farklı renkte bir kazak veya ceket kış stillerinizi renklendirmek için ideal.Ayrıca kıyafetinizi  canlandırmak için güzel bir yoldur. uzak parlak tonları giymekten bu kış çekinmeyin. Daha tamamlayıcı renkleri seçin ve iki ya da üç tonla onu sınırlamayı unutmayın

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.