Home / Moda / 2015 Kış Şapka Modası: fötr şapkalar
kis fötr şapka modasi 2015
fötr şapka modası ve kombinler 2015

2015 Kış Şapka Modası: fötr şapkalar

2015 kış bayan şapka modası – fötr şapka

Ben fötr şapkalar ile herhangi bir kıyafeti bir anda  bohem-şık  ve kendimi % 100 daha iyi hissediyorum.Bu kış bayan şapka modasında Fötr şapkalar altın çağını yaşıyor.Sokak modasında, moda haftalarında her yerde fötr şapkalar yükselişe geçti.

Bu Kış için , ben bir çok fötr şapka modeli denemek istiyorum, bordo ve mor renklere bayıldım. Boyfriend pantalonum ile süper uyum sağlayan bir parça,  daha özel bir tarz vermek için ise bir blazer ceket ekleyin. Ayakkabılar için, ayak bileğinde botlar veya bot botlar giymek istiyorum!

Fötr şapka modelleri 2015

2015 kış  modası bayan fötr şapkalar kombin önerileriyle birlikte bu yazımızda bulabilirsiniz. Bu yılın en trend şapkaları fötr şapkalar ve bereler.Ama fötr şapkalar daha öne çıkanlar arasında sokak stiline yansıyor.İster spor bir görünümde ister klasik kıyafetler ile bu şapkaları takabilirsiniz.Kombine cool bir görünüm veren fötr şapkalar daha çok, siyah, kahverengi, bordo ve mor renkleriyle bu kış modasında baş rollerde…Daha çok siyah geniş pantoloni siyah deri tayt be blazer ceketler ile tercih edilsede her dokunduğu stile ayrı bir hava eklediği bir gerçek…


40′lardan günümüze kadar gelen bu zamansız aksesuar yazın sıcaktan, kışın ise soğuktan koruyan tasarımları ile her dönem hayatımıza şıklı katmaya devam edecektir.

Kış için Fötr şapka kombinleri 2015

Bu kış sokak modası stillerinizde ve kombinlerinizde,  fötr şapka ile klasik, spor ve casual en cool görünümlü sizde yapabilirsiniz. Nasıl mı? Aşağıdaki galerimiz den fikir alabilirsiniz…

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kışlık Şık İş Kıyafet Kombinleri 2015

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.