Home / Kombinler / 2015 Kış Stil İpuçları: Triko Kazak
triko kazak kis stilleri ve kombinler 2015
triko kazak 2015

2015 Kış Stil İpuçları: Triko Kazak

Sıcaklık dahada düşmeye başladı, triko kazak giymenin ve kış stilleri yapmanın tam zamanı geldi! Kış kombinlerinize hem sıcak hem şık triko kazak modelleri eklemek ister misiniz? O zaman sizlere fikir verecek ”2015 Kış Triko Kazak Stil İpuçları” sizler ile….

Triko kış için en iyi seçenek olduğunu ve bu yüzden hepimizin dolaplarında Triko elbise,kazak, şapka ya da atkı gibi parçalardan moda olanları  eklemek gerekir. Endişelenecek bir şey yok bu eğilime sizde . Bordo, koyu sarı ve mavi gibi renklerde triko kazaklarınızı kombinlerinize ekleyin.Kış modasında Triko kazaklar sizi sıcacık tutacak ve çok popüler bir görünüm verecek.

En şık stilleri ise kazak ve etek kombinasyonları, bu görünüm her durum için idealdir. Triko elbiseler ise  benim en sevdiğim kıyafetlerden  ve bu sezon onlara büyük bir eğilim var.Triko elbiseni Topuklu ayakkabı opak çorap veya tayt ile birlikte giyebilirsiniz.Emin olun bu şekilde çok güzel görüneceksiniz.


Bordo Triko kazak ile siyah mini eteğinizi veya şortunuzu eşleştirin.Bere ile tamamlayıp çok havalı bir kış stili yapabilirsiniz.Bilek boy botlarınızı ve siyah güneş gözlüğünüz size ekstra bir popülerlik ekleyecektir.

Kalın hırkaların veya kabanlarınızın altına triko kazağınızı giyerek sıcacık bir rahatlık kazanın, mini eteğiniz ve ince çorapınız bu stile feminen bir şık eklerken ayrıca romantik bir stilde yakalamış olacaksınız.

2015 Kış Triko Moda Trendi- Kombinler

 

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  H&M Kız Çocuk Mayo ve Bikini Modelleri 2015

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.