Home / Moda / 2015 Moda Bayan Bot Modelleri
2015 moda bayan bot modeli

2015 Moda Bayan Bot Modelleri

2015 Moda sonbahar kış bayan bot modelleri düz ve yarım topuklu tasarımları ve dolgu topuk modelleri ile her kadının tarzına yeni dokunuşlar ekliyor. Chelsea bilek hizasında bot modelleri de en çok eğilimde olan botlar arasında.

Sonbahar sezonunun son moda bayan bot modelleri arasında seçim yapmak gerçekten çok zor.Kalın topuklu bot modelleri ve sivri burun maskülen botlar genellikle en rahat ve şık duran düz taban bot modelleri arasında.Bilek hizasında olan bu botlar hemen hemen her kıyafet ile harika görünüyor. Skinny jean pantolonların altında, boyfriend pantolonlar için ise çok cool.

Özellikle siyah ve kahve rengi tonlarının hakim olduğu 2015 bot modasında püsküllerin ve desenlerinde olduğu bazı koleksiyonlar var.


Günlük kombinleriniz de ve sokak stiliniz de özellikle düz taban Chelsea bot modellerini tavsiye ediyoruz.Dar paça pantolonlar ve paçası katlı pantolonlar ile farklı ve şık duruyor.Ayrıca iş için ve okul kombinleri için harika rahat ayakkabılar.

Ünlü isimlerin ve moda ikonlarınında tercih ettiği  Chelsea botlar 2015 modasına damgasını vuracağının sinyallerini verdi bile.bilekte biten kısa topuklu bot modelleri yine kadınların favorisi en trend botlar arasında.Bu botlardan siyah renk bir tane i mutlaka sizde edinin.

Kışlık kısa etek ve şortlarla Chelsea botları ve düz taban siyah botları giyip harika ve güçlü stiller elde edebilirsiniz.Ben bu  diz üstü çorap ve mini etekli bot kombinine bayıldım.Çok tarz ve çekici.2015 moda bayan bot modelleri ile ilgili popüler resimleri aşağıdaki galerimizden inceleyebilirsiniz.

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kadın Jean Modelleri ve Tasarımları | 2020

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.