Home / Kombinler / 2015 Moda Maxi Etekler Ve Kombinler
moda maxi etekler ve kombinler 20151
moda maxi etekler ve kombinler 2015

2015 Moda Maxi Etekler Ve Kombinler

1970’ler modasında etek boyu ayak bileklerine kadar uzanan etek maksi etekler, günümüzde tekrar geri dönüş yaptı. Biz artık  toplumun tepkisinden  korkmadan bacaklarımızı gösteren mini etekleri rahatlıkla giyerken, ama biz kesinlikle bu konuda seçme özgürlüğü ile  maxi bir eteğinde kolaylığının tadını çıkarıyoruz. Endişe etmeden, rahat ve şık maxi etek modellerini mecburi kalmadan tercih ediyoruz.2015 sonbahar kış modasında olduğu gibi ilkbahar yaz modasında da maxi etekler popülerliğini koruyor. Maxi boy uzun etekler  kişinin ayak bileklerine ulaşır ve burada biter! En şık yapan çıkış maxi etek giymenin yollarını ve zahmetsiz cazibesini aşağıdaki listemizde inceleyebilirsiniz.

2015 modasında maxi eteklerin büyük çeşitliliği pileliler, yırtmaçlılar, dantelliler, kabarık ve tül dahil olmak üzere bir çok seçenekte  bulabilirsiniz. Biz kombin seçimi için kat kazaklar ve katlı ögeler, örgü üstler, dantel süsler, kısa üstler gibi tercihler yapabilirsiniz. Bazı gömlek yada kırpılmış üst seçimleri ile daha seksi görünmektedir. Tarzınız ne olursa olsun kışın ve yazın maxi etek giymenin bir çok harika yolu vardır.Bunlarda ilginizi çekebilir; Sonbahar uzun etek modelleri ve kombinleri 2014 2015

Unutmamanız gereken maksi etek giymek için birkaç kural vardır .


Etek gevşek ve dalgalı ise, üst kıyafetler her zaman sıkı ve dar tercih edilmelidir. Eğer maxi etek sıkı – dar ise, üst kıyafetiniz  gevşek olmalıdır. Bacak boyunuz kısa ise, omuzlar ve göğüs etrafında daha fazla dekolte ile giyin. Çok fazla uzun bacaklarınız varsa, o zaman kapalı üst parçalar giyin. Maxi eteklerin ayak bileklerini geçmesi gerekir. Daha sonra çizmeler, loafer, topuklu veya spor ayakkabı giyebilirsiniz, ayakkabı seçiminiz size kalmış bulunmaktadır.

Moda Maxi etek kombinleri

1..Renkler ve desenler

2 ..Kabarık maxi etekler 

3.. Mükemmel Şeffaf 

4 .. Vampir kırmızı 

5.. Kısa üstler ile 

6.. Kürkler ile

7.. Yırtmaçlı maxi etek modelleri

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Calzedonia 2015 İlkbahar / Yaz Çorap Koleksiyonu

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.