Home / Saç Modelleri / 2015 muhteşem saç modelleri
2015 saç modelleri
kadınsı bob kesim saç modelleri 2015

2015 muhteşem saç modelleri

Biz kadınlar için yeni bir yıla gerek yok ki  zaten, daha taze yeni bir tarz saç modelleri, saç kesimleri ve saç renkleri ile iyi hissetmeye ihtiyaç duyuyoruz.Ama biz yinede 2015 saç modelleri neler ? trend 2015 saç kesimleri nasıl olacak değişikliği seven tüm kadınlar için araştırdık. Daha yeni ve  tarz 2015 saç modelleri size de saç stiliniz için harika fikirler verecek. Yeni Bir ​​Renk 2015 saç renklerinde çok var . Ben yeni kırmızımsı kahverengi saç gölgelerine bayıldım. 2015 saç listesine sizde bir göz atın !  

KADINSI BOB

Daha kadınsı ve seksi bir saç kesimi arayan orta boy saçlar için asimetrik ve su dalgası bob saç modellerini tavsiye ederiz.Ünlü yıldızlarında son günlerde en çok tercih ettiği bob kadınsı saç modelleri, parlak ve hafif dalgaları ile dikkat çekiyor.Buğulu bir göz makyajı ile dahada çekici bir görünüm elde edebilirsiniz.2015 saç kesimlerinin en dikkat çekici saçlarının başında seksi bob saçlar geliyor.

ÖRGÜ SAÇ MODELLERİ

Saçlarda örgüler 2015 yılında da popüler olmaya devam ediyor. Bu örgülü saç modellerini yapmak için günlük kıyafetlere de gerek yok, özel günler içinde bu saç modellerini tercih edebilirsiniz. Saçlardan çıkaracağınız bir kaç tutam ise  yüzleri çerçeveleme için idealdir, ve bazı ilgi ekler, katlı saç tutamlarını yüzün etrafında daha çok seviyorum


KOYU SAÇ DİPLERİ

Blake Lively gibi koyu saç dipleri- ombre saç modelleri en popüler saçlar arasında yer alıyor. Eğer saç renginiz sarı ve açık kumral gibi renklere boyalıysa bir kaç hafta dip boyası yapmayın.Tabi  doğal renginiz siyah gibi çok koyu ise hoş durmayabilir.Ama kahve kumral tonları ise harika olacaktır Bu ombre olarak da bilinen çarpıcı bir saç rengi.Hüner ise saçınızı temiz ve yumuşak görünüyor olduğundan emin olmak, ve zarif bir saç modeli için seçmek, böylece daha şık bir saç stili elde edeceksiniz!

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  26 Günlük Omuz Hizasında Düz Saç Modelleri

ISLAK GÖRÜNÜMLÜ GERİYE ATILAN SAÇ MODELLERİ

Uzun ve arkaya taranmuş ıslak görünümlü düz saç modelleri 2015 yılının trend saç modelleri arasında.Bu model için kuaföre gitmenize gerek yok. Islak görünümlü jeli bol kullanarak kaygan bir görünüm elde edebilirsiniz.Sonra saçlarınızı geri dışarı doğru tarayın.Muhtemelen parlak dudak, ya da dramatik bir bir retro gözle tamamlarsanız harika bir görünüm elde edeceksiniz.Saçınızı sabit yerde tutmak için saç spreyi ve serum gerekir.

ORTA BOB

Alexa Chung, özellikle bu yana ayrılmış kahküllü orta boy bob saç modeli ile muhteşem görünüyor. Onun orta uzunlukta bob saç modeli yüzüne sevimli bir ifade ekliyor. Yana ayrılmış kahkülleri ise  stilini dahada şık yapıyor.

İlgili;  2015 Saç Trendleri

KESKIN VE DÜZ SAÇ MODELLERİ

Evet, bu keskin ve düz saç modeli 2015 yılında büyük bir dönüş yapıyor.Bu saç kesimini yapak gerçekten çok kolay, her yüz tipi ise çok çaba harcamadan güzel görünüyor. Ben özellikle  cesur bir dudak rengi ile seviyorum  !

KATLI BOB

Emma Watson gibi Kısa saç modellerini seviyorsanız 2015 ‘in en iyi saç modellerinden olan, katlı kesim bob saçları tercih edebilirsiniz. Bu resimde olduğu gibi tamamen muhteşem görünüyor. Katlı bob saç modellerini ayrıca hafif dalgalar ile de kullanabilir daha seksi saç stilleri elde edebilirsiniz.  Daha Büyük Bir fantezi değişim Için ombre Bir dokunuş eklemeyi deneyin, ya da bir çikolata saç rengi ile kullanın ( özellikle esmerler için çok kışkırtıcı olacaktır) .

2015 saç modelleri ve kesimleri arasından sizde en sevdiğiniz modeli bizimle yorum kısmından paylaşabilirsiniz….

 

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kahküllü Saç Modelleri

Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Kahküllü Saç Modelleri Nelerdir? Güzel ve bakımlı kadınlar, bugün sizlere en çok beğenilen ve kadınlara …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.