Home / Moda / 2015 Penti Mayo ve Bikini Modelleri
2015 penti tribal bikini ustu

2015 Penti Mayo ve Bikini Modelleri

2015 yazı için tasarlanan mayo ve bikini modelleri arasında hem fiyatları hemde geniş ürün yelpazesi ile dikkatleri üzerine çeken penti 2015 plaj modasına bu sezon oldukça iddalı bir giriş yaptı diyebiliriz. 2015 Penti mayo ve bikini modelleri yeni sezonda birbirinden özel desenler , 2015 sezonunun trend ve öne çıkan renkleri ile hazırladığı mayo ve bikini tasarımları tatil hazırlıkları yapan bayanların oldukça ilgisini çekiyor. Birbirinden ünlü markaların 2015 mayo ve bikini modellerini diğer yazılarımızda sizler ile paylaşmıştık , sezonun trend ve öne çıkan özel mayo ve bikini tasarımlarına imza atan penti markasının plajları canlandıracak rengarenk 2015 plaj modasını sizler için inceledik.

Penti 2015 plaj modasında bayanların en fazla tercih edecekleri özel tasarımlar arasında , rengarenk her tarza ve zevke hitap eden penti tunik modelleri geliyor. Penti tunikler özel tasarımları ile oldukça uygun fiyatlar ile satışa çıkarılmış durumda. Öne çıkan diğer parçalar arasında farklı ve şık desenleri ve sezonun trned renklerine sahip penti plaj pantolonları rahat ve şık tarzları ile oldukça ilgi çekici ve bu sezon sıkça göreceğimiz parçalar arasında yer alıyor.

PenTi 2015 mayo ve bikini modelleri özellikle renk ve desen seçenekleri ile her tarz bayana hitap eden tasarımlardan oluşuyor , diğer markaların koleksiyonlarına ve 2015 mayo bikini modellerini incelediğimizde pentinin fiyat politikası sebebi ile bu sezon oldukça ilgi göreceğini söyleyebiliriz. Öncelikle bu sezon istediğiniz renk mayo ve bikini modelini rahatlıkla penti 2015 plaj koleksiyonunda  bulabileceğinizi rahatlıkla söyleyebiliriz , parlak ve ilgi çekici diğer renklerin yanı sıra penti siyah ve beyaz bikini modelleri plajlarda sıkça göreceğimiz modeller arasında yer alacak.


2015 yazının öne çıkan tüm renklerini penti koleksiyonunda yer alıyor demiştik , özellikle penti bikini üstleri renk ve desen seçeneği açısından oldukça zengin. Galerimizde sizler için hazırladığımız  2015 penti mayo ve bikini modelleri ile sizleri baş başa bırakıyoruz , ayrıca galerimizde gezerken 2015 penti plaj modasına ait tasarımların fiyatlarını inceleme şansı bulabileceksiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Zara 2015 bilekte bot modelleri

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.