Home / Saç / 2015 Saç Pantone: 2015 için trend 13 Saç Rengi
2015 trend sac renkleri
saç renk trendleri 2015

2015 Saç Pantone: 2015 için trend 13 Saç Rengi

Yeni Yıl ile yeni fikirler, yeni başlangıçlar ve sık sık , yeni saç renkleri geliyor. Her zaman saçını kısa kesmek veya uzun bırakmak zorunda değilsiniz, ama ne olabilir ? saçınıza yeni bir saç rengi yapmak, saç renginizi 2015 trend saç renklerinden değiştirebilirsiniz. Kış sezonu boyunca saçlarınıza bazı sıcak saç renkleri ekleyebilir ve ilkbahar yaz içine uzanan ton değişikleri yapabilirsiniz. 2015 için şık saç renkleri muhteşem, bazılarını kontrol etmek isteyebilirsiniz

1. Sıcak Çikolata Saç Rengi

Eğer doğal esmerseniz ve ona bazı sıcaklık eklemek isterseniz, soğuk bir kış gününde sıcak kakaoyu anımsatan bir renk ile gözlerinizi derinleştirmek istiyorsanız sıcak çikolata saç renkleri mükemmel bir seçimdir.

Çikolata gölgeler ekleyerek de saç renginizi yumuşatmayı ve yüzünüzü daha hoş gösterebilirsiniz, hem bu şekilde saçınızdaki koyu renklendirme rafine olacak.Böylece kalın koyu saç renginiz sıcak çikolata saç rengi ile yumuşayacak ya da hafif bir dokunuş ile ışıltılı görünecektir.


2. Saç Renkleri Koyu Oluyor

Bir rocker gibi siyah saç renklerini tercih edebilirsiniz.  Şimdi, saçınızı koyu renge boyama beyazların tamamen kapanmasına da yardımcı olur.  Ayrıca, ten renkleri ile uyumlu güzel bir koyu renk bulabilirsiniz.Koyu saç renkleri ve siyah saç renkleri, özellikle kırmızı ruj ile birleştiğinde oldukça seksi görünüyor.

3. Doğal Saç Renklerine Hoşçakal

Kimimiz saçlarımızı büyümeye bırakıp doğal saç rengine döndürmeye çalışıyoruz. Ama 2015 saç renk trendlerinde doğal saç kökleri ve renkli uçları popüler oluyor.Baş tacı olarak beyazlatılmış alt uçları ve koyu kumral saçlı arasında güzel bir kontrast oluşturuluyor. Kolayca saçlarda güzel bir görünüm elde etmenin yollarından biri. Kirpiklere yoğun maskara ve koyu bir ruj ekleyin ve bunu yaparken arkasına gizlemek için muhteşem bir saç rengi var.Koyu saç dipleri ve açık saç uçları kesinlikle yeni bir görünüme başlamak için harikadır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Düğün için Gelin Başı Saç Modelleri

İlgili; İlkbahar / Yaz 2015 Saç Renk Trendleri

4. Bronz Kahverengi Saç

Kestane renginin arasında hafif gölgeler … biz kış ortasında kestane saç renklerini daha sıcak tonlarda kullanmaya başlayabilirsiniz, özellikle de tümü kestane renkli saçlar hakkında sıkıcı bir görünüm verir bunların arasında gölgeler ise harika durur.Bu renk aynı zamanda yaz bronzlaşmasını anımsatan olaylar ile saçları doldururken yüzün daha parlak, saç  daha muhteşem görünür. Mor göz farı ve hafif pembe ruj  ile dudaklarınızı boyayın .

5. Sahil Sarışın Saç Rengi

Parlaklığını asla kaybetmeyen bir saç rengi varsa, bu plaj sarışın saçlarıdır. Bu hangi mevsim  olursa olsun muhteşem görünüyor ve kesinlikle yüze daha sıcaklık getiriyor. O güneş çökmesi, D vitamini ve deniz dalgalarının büyüleyici seslerini  bize hatırlatan mükemmel bronzlaşmış ışıltılı saç rengi.

6. Altın Kestane Saç Rengi

Sarışın ve kahverengi göz önüne alındığında son derece doğal görünüyor olan iyi biri saç rengi.Ayrıca altın kestane, tüm sıcaklığını ve özellikleri doğal vurgulama ile gösteren bir renk. Makyajınızı onunla güzel eşleştirmek için minimum tutun.Biz yanaklara hafif bir allık ile, özellikle parlak cilt üzerinde,  dudaklarına hafif bir ruj ile harika görünebileceğinizi biliyoruz. Gözleriniz mavi veya yeşil ise, bu renk sarışın ve esmerler için en iyi seçimdir.

7. Çilek Sarışın Saç Rengi

Sevdiğimiz modelleri ve Hollywood yıldızlarının en çok tercih ettiği bu yılki saç renkleri arasında çilek sarışın saç rengi var. Çilek sarışın saç trendi bronzlaşmış sarışın ve kızıl saçı hafif bir arada getirerek elde ediliyor, arada bakır saç renkleri de olabilir.. Bu saç boyaları içinde  kırmızımsı saç seven herkes için kesinlikle daha iyi bir görünüm  tonlarını içerir.. Aynı zamanda  gerçekten soluk cilt renkler iseniz daha doğal görünüyor olan ideal bir renk. Her durumda, Cara Delevingne gerçekten de rengi çok iyi taşıyan ünlü bir süpermodel!

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Gül Yağı Saça Nasıl Uygulanır

8. Kısa uçları Gölgeli Saç Renkleri

Bu saç telleri seyrek iken, özellikle parlak bir gölge, mat kahverengi saçlı kadınlar için harikadır. Bu  saç rengi doğal saç renginden 2 ile 3 ton daha açık  saç uçları tonlarıdır … Bu kısa saçlardaki uç kısımlarda yapılan gölgeleri ile başının etrafında ilginç odak noktaları ekler, yüze çerçeve olması da harika.

Bunlarda ilginizi çekebilir; Doğal görünümlü röfleli saç renkleri ve modelleri

9. Sarı Sıcak Saç Renkleri

Burada bir platin sarışın bir görünümü daha az ve  bir çilek sarışın daha yoğundur.Işık pembe sıcak tonları da vardır. Bu saç rengi bir kişinin hayatında en az bir kez boyatması gereken  sıcak bir  sarı saç rengidir. Bu özellikle yüzünüzü  yumuşatır ve aynı zamanda yanaklarına pembe bir renk tonu getiren bir renktir.Gözler çıplak, cesur astar ve maskara ile parlak nude bir ruj harika olur.

10. Karamel Kahve Saç Rengi

Özellikle uzun bir karamel, sarışın gölgeleri ile saçlara sağlıklı bir parlaklık getirir. Saçınızın Kalın ve ipeksi  gösteren son derece çekici bir şey de var. Karamel kahve saç renkleri sonbahar ve kış mevsiminde bize yazı hatırlatan yeterli sıcaklığı vardır.  karamel kahverengi bu ballı gölgeleri ile inanılmaz iyi gidiyor. Son derece cesur dumanlı göz makyajı sizi herhangi bir partinin yıldızı yapacak görünüm verir.

İlgili; Karamel Kahve Saç Rengi Ve Modelleri 2015

11. Yeni Bal Rengi Saçlar

Eğer karamel kahverengi saç renkleriniz varsa veya bu renkleri seviyorsanız, çok sıcak tonları ve hassas bir tarzda bu altın bal sürümü üzerinde kendinizi daha güzel hissedebilirsiniz. Eğer bu gölge için tercihiz varsa saçlarınızın orta uzunluğundan tatlı bal rengi gölgeleri yaptırabilirsiniz. Ballı saç rengi ile çıplak yüz mevsim geçişi için sorunsuz olur.Kalın kirpikler, basit bir pembe ruj ve kulaklarda küpeler mükemmel görünüm oluşturmanızı sağlar.

12. Kırmızımsı Kumral Saç Renkleri

Eğer daha kırmızımsı bir saç rengi düşünmezseniz bu daha kırmızımsı ve bakırımsı kumral saç renklerini düşünebilirsiniz.Böylece canlandırıcı ve yüzünüze parlaklık getiren, portakal kırmızıların farklı tonlarını saç renginize  dahil edebilirsiniz.Özellikle mavi gözlere çok yakışır. Aynı zamanda Doğal boha dalgalar ile harika havalı görünen bir saç rengi.Göz makyajınıza astar ve maskara ekleyin ve minimal güzel bir makyaj görünümü için yüzünüzün diğer kısmını çıplak bırakın.Kırmızımsı ve bakırımsı gölgeli saç rengi yüzünüzü kesinlikle daha aydınlık gösteren bir saç rengidir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  H & M 2015 İlkbahar Koleksiyonu

13. Zencefil Ombre Saç Renkleri

Doğal kırmızı saçlı olanlar için, bir portakal- bakır  boyama daha getirerek ve bir platin sarışın saç renklerinin üstü için oldukça uygundur. Saç kökleri koyu başlamak ve kenarlardan aşağı giderek saç açılır,  çok uçlarda ise daha açık gölgeler eklenmeli. . Bu gölgeli yolunda diplerden aşağıya doğru soğuk renkler ve uçlarda daha  sıcak  tonlar birlikte gider ve güzel bir yanılsama yaratır. Bu saçlara ekstra bir parlaklık ekler.

Eğer hafif kahverengi veya ela gözleriniz varsa, özellikle bu saç rengini kullanın. Makyaj için ise ; Hem üst hem de alt göz kapaklarında cesur bir  maskara ile hafif pembe ruj ile makyajınızı bitirin.

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.