Home / Saç / 2015 Saç Trendleri; sıcak renkler neler
2015 trend kakullu sac modelleri

2015 Saç Trendleri; sıcak renkler neler

Saç stillerine gelince bu 2015 ilkbahar yazda sıcak yeni trendler hakkında konuşalım. Tüm yeni sezon boyunca yıldızlar gibi görünmeniz  için size moda pistlerinde ve kırmızı halıda tercih edilen son saç stilleri ve saç renkleri neler paylaşmak istiyorum.

Bu İlkbahar için en iyi saç renkleri

Bu sezon için trend saç rengi fikirleri neler ? Saç renginizi sizde yeni bahar mevsimi ile güncellemek istiyorsanız hiç sorun değil, size ilham verecek saç boya renkleri, ince vurgular ile gölgeler ya da sadece ombre saç modellerini galerimizde inceleyebilirsiniz. Biz parlak çikolata kahverengi, altın sarı, şık bal köpüğü saç renkleri, sıcak kahve renklerini ele alacağız.

Sıcak kahverengi saç renkleri bu ilkbaharda oldukça güçlü bir görünüm olarak ortaya çıkıyor. Hepimiz derin kahverengiler ile sıcak renkleri seçebiliriz ve onların arasında en çok sarı, bal, gölgeleri ile yapılan gölgeli kahverengi saç stilleri, ve fındık kabuğu saç rengi  listenin başında yer alıyor.  Cameron Diaz Kahverengi gölgeli saç renkleri mükemmel bir örnek olarak ilk akla geliyor.


Zengin kumral saç renkleri   özellikle sarı balyajlar ile bu yaz trend olacak.  Ayrıca kumral üstüne bakır ışıltılar da çok dikkat çekiyor. Platin gölgeli kumral saç renkleri ise ünlülerin tercih ettiği sıcak kahverengi saç stilleri arasında.

Biraz dram havasından kurtulmak isterseniz, neden tam bir renk değişimi ile bahar sezonuna girmiyorsunuz, yabancı ünlü yıldızlar gibi koyu kahverengi saç renklerinden sarışına dönüş yapabilirsiniz.Bir anlık tam görünüm güncellemesi için gidiyoruz, yeni saç renk tonu bulmak ve eskisinden basitçe kurtulmak için mükemmel bir yoldur. Sadece dikkatli olun ve yeni saç rengi ile göz renginiz ve cilt tonunuz daha da güzelleşecek mi bunu dikkate alarak saçlarınızda büyük değişiklikler yapın.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Bayan 7 Trend Editörün Seçimi Dalgalı Saç Modelleri

Cesur saç  renkleri

son zamanlarda popülaritesi büyüdü. Bu trendin Öncüleri kesinlikle Nicole Richie ve Chloe Norgaard. Onların sürekli değişen saç renkleri ve stilleri diğer bayanlara da cesaret veriyor.

Sizin için hangi renk olmalı tamamen emin değilseniz, her zaman yarı-kalıcı olan bir boya tercih, ya da biraz daha ince olan  bir ombre görünüm tercih edebilirsiniz. Sadece sevdiğiniz ünlü saç rengini kuaföre gösterin. Eğer yeterince cesur iseniz, sizde bazı bayanlar gibi saç renginizi kendiniz boyamayı deneyebilirsiniz.

Kızıl & bakır saç  renkleri- Özellikle Emma Stone, dünya çapında favori kadınlarında ve sadece onun tatlı kumral karışımı bakır ve kızıl saç rengi tonları konuşuluyor. Birçok ünlü Hollywood kadınlarında görüldüğü gibi, kırmızı saç renklerinin bazıları ciddi seksilik ve zerafet ekler. Scarlet Johansson ve onu uzun katlı saç kesimi çok popüler. Sizde bakırımsı saç renginiz ile doğal ve seksi görünüm istemez misiniz? Bakırımsı ve kızılımsı doğal saç renkleri 2015 yılın en trend saç renkleri arasında. En çarpıcı olanları ünlülere bakıp ten renklerine göre sizde ilham alabilirsiniz. Veye doğal saç renginizin üstüne olağanüstü ve sıra dışı kızıl gölgeleri koyarak başlangıç yapabilirsiniz. Kırmızı saçın güzelliğinin sırrını, makyaj ve cilt genel görünümünü nasıl etkilediğini kadar ünlü kadınların saç stillerinden öğrenebilirsiniz.. Genel olarak daha sıcak görünüm için sıcak bir cilt tonu ile koyu kırmızı saçları tercih edebilirsiniz.

Kahverengi saç Bu beyaz tenliler, buğday tenliler ve esmer tenliler için doğal ve cazip bir seçim Emma Watson, Alexa Chung ve Mila Kunis şehvetli kahverengi saç renklerinde koyu kahverengi tonlarına kadar bolca ilham alabilirsiniz.

Sizde en çarpıcı koyu kahverengi tonlarını keşfetmek için s derin abanoz veya sıcak mocha, naturel veya balyajlı, gölgeli kahverengi saç renkleri ile gidebilirsiniz. Emma Watson kırmızı halı görünümlerinde çok şık olarak parlak topuz saçlarını taşır. çekici topuz veya beach dalgaları vesilesiyle kahverengi saç renklerinin ışıltısını ikiye katlayabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Farklı Model Atkuyruğu saçlar 2015

Sarışın saç Peki, sarışın saç renklerini düşünür müsünüz? yaz saç renklerinin en popülerleri arasında, özellikle geçen yılın en favori saç renkleri arasındaydı. Karar vermek için ünlülerin sarı saç renkleri ve modelleri arasından fikir alabilirsiniz. Açık veya koyu sarı saç renkleri, sarışın platin, özellikle Ombre sarı gölgelere şu anda güçlü bir eğilim var. Nicole Richie ve Jessica Alba, bazı sıcak sarı saç renklerini, bal sarışın tonlarını tercih eden ünlüler arasında. Ombre ışıklar daha çok koyu tonlar için mükemmel; onlar sadece karanlık saç dipleri yeniden büyümesi gibi görünüyor, aynı anda koyu karamel gölgede, saçlarınıza yeni doku ve derinlik katacak.

Doğal sarışınlar gibi saçlardan tercih etmek isteyebilirsiniz Jessica Hart veya Mayıs Jagger gibi. Onlar gibi doğal görünmek için koyu sarışın bir görünüm tercih edilmelidir. Daha doğal bir görünüm için koyu tonlar arasında yumuşak sarı gölgeleri ile bunu başarabilirsiniz. Uzun ve sarışın saç renklerinin gerekli tazeliğini ve canlılığını sağlayacak doğal saç maskelerinide her hafta yapmalısınız. Platin sarışın her zaman olduğu gibi en dikkat çekici renktir. Özellikle örgü saç modellerinde çok trend. Karamel sarışın, kül sarışın saç renkleri, 2015 ilkbahar yaz sıcak saç trendleri arasında olacağı tahmin ediliyor.

Kısa saç modelleri – Onlar kesinlikle 2015 yılının en trend bayan saç kesimleri arasında. Biz şık pixe kesim, asimetrik kısa saçlar, cesur erkeksi saç kesimleri gibi kısa saç modellerinden bahsediyoruz.

Bob saç modelleri – Özellikle  kısa ve küt saç stilleri arasında yükselişe geçen bob saç modelleri.   yeni sezon için büyük ve  Casual bir saç stili istiyorsanız bob saç kesimlerini düşünebilirsiniz. Her yüz şekline yakışması yararları ve düşük bakım stilleri de bu saçın popülerliği arttırıyor.  bukleler ve düz bob saçlar  sokak modasının en gözde saç stilleri arasında giriyor…

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Payet pullu pantolon giymenin en tarz 11 yolu

Örgü saçlar – şimdi kırmızı halı üzerinde favori olan saç stilleri arasında. Sizin yüz şekliniz veya  tarzınız ne olursa olsun, bu çekici örgü saç modellerini kullanmalısınız.

Orta uzunlukta saç – Onlarda kesinlikle bu sezon kesim vardır. Onlar düşük bakım gerektirmesi ve uzun olması pratik saç modellerine açık olması ile ünlü.ÜStelik orta uzunluktaki saç stilleri ile kadınlar çok daha çekici görünüyor.

Kaküllü saç modelleri – Bu sizin günlük moda stilinizi ifade etmenin kolay ama modern yoludur. hala saçlarınızda masum ve gizemli bir değişiklik istiyorsanız, kakül kesimleri sizin içinaltın bilet. Ayrıca, tüm saç uzunlukları ile iyi çalışır.

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

2 comments

  1. merhba ben buğday tenli, göz rengim kahvrengi, saçımın doğal rengi koyu kumralla kahverengi arasi birsey.
    koyu küllü sarı istyorm acaba yakışır mı şimdiden tesekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.