Home / Sokak Stilleri / 2015 Sonbahar Genç Kız Sokak Stili Kombinleri
sonbahar kis genc kiz sokak stili kombinleri 2014 2015

2015 Sonbahar Genç Kız Sokak Stili Kombinleri

                         Sonbahar Genç Kız Sokak Stili Kombinleri 2014 2015

Tüm moda takipçisi genç kızlar Dikkat; Eğer bu sonbaharda gardırobunuza sokak stili kombinleri eklemek istiyorsanız bunun birçok yolu var. Kişisel stillerini ön planda bulundurabileceğiniz bir çok sokak tarzı ve stillerini ilham almanız içinseçtik. 2014- 2015 sonbahar sokak modasına uygun kombin seçenekleri ile trendlerden de geri kalmayacaksınız.Genç  kızlar için çok şık ve yaratıcı sokak stilleri her zaman daha günceldir . İşte sonbahar kış gardırobunuz için genç kız sokak stili kombin seçeneklerinden bazıları.

Eşarp kombini

Aksesuarlar ile bir kombin ve stil bir anda değişebilir. İyi bir şal ve eşarp ile harika görünmek mümkün.Özellikle 2014 2015 modasında renkli ve parlak eşarplar ve şallar genç kızlar için ideal olabilir.Parlak mor ve mavi, desenli ve neon renklerde eşarplar seçerek klass bir sokak stili yapabilirsiniz. H&M.com ve  Burberry imzalı eşarpları tavsiye edebiliriz.Yine renkli atkılar da genç kızlar için ideal olabilir.

Neon Ceket Ve Kaban Kombini

Neon renklerde ceketler ve kabanlar ile benzersiz ve iddialı bir sokak stili yapabilirsiniz.! Bu güzel kız görünümü için şık ve sofistike . Sizde benzer ceket ve kabanlar ile  ile bu tarzı yeniden yapabilirsiniz . Seçim için farklı renk tonları da  bulabilirsiniz.


Genç kız için trençkot sokak stilleri

Bir genç kızın her zaman dolabında bir trençkotu vardır.Sizi yeri geldiğinde daha şirin yeri geldiğinde daha çekici yapabilir. İyi bir trençkot her kızın dolabında olması gereken zamansız bir klasik. Ben bu yılın modası kruvaze kuşaklı trençkotları çok seviyorum.Yine Burberry de bir çok renk ve stilde bulabilirsiniz!

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Haki Ve Military Sokak Modası Kombinleri 2017

Genç kız sokak rock stili

Genç kız rock tarzı daha keskin ve asi bir görünüm oluşturuyor.Bazı desenli tayt ve bir mini elbise ya da gömlek + etek  ile eşleştirmeler yapabilirsiniz. Ve Tüm bazı katlı kıyafetleri eklemeyi  unutmayın! Bir büyük boy ceket ve atkı sizi güzel ve rahat hissettirecektir.

Genç kız Günlük kombinler

Kim aynı zamanda rahat ve şık olunamaz diyorr? Tarzına uygun bir mont veya deri ceket  ile skinny kotunu kombinle.Senin kıyafetine sofistike bir görünüm vermek için, desenli bir blazer da seçebilirsin.Diz  üstü uzun çizmelerini yada çoraplarını giymeyi  unutma!

 

Bir önceki yazımız olan Isı Olmadan Evde Dalgalı ve Kıvırcık Saç Yapımı | 2021 başlıklı makalemizde dalgalı saç, evde ısısız saç şekillendirme ve kıvırcık saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Mom Jean Modeli

Trendi; Mom Jeanler

Trendi; Mom Jeanleri Bu konuzmuz da Jean Pantolon Giyinmesini Seven Kadınlar için Bu Konumuzda derledik. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.