Home / Sokak Stilleri / 2015 Sonbahar- Kış için en iyi 5 sokak stili
sonbahar kış en iyi kadın sokak stilleri 2015
sokak stilleri 2015

2015 Sonbahar- Kış için en iyi 5 sokak stili

2015 Sonbahar kış moda haftaları sokak stillerinden en iyilerini sizler için seçtik!

Bu sonbaharın en iyi sokak stillerinde kürkler, mini etek ve şortlar, bilek boy botlar ve bol yüksek bel kumaş pantolonlar en dikkat çeken kombinler arasında.Sokaklarda bir çok moda olan tasarımın yanı sıra her tarza  uygun kişisel kombinleri de bu kış görebiliyoruz.Modern kadınların spor, klasik ve casual kombinlerinden sonbahar stillerinden bazılarına   aşağıdaki görsellerimiz den inceleyebilirsiniz.

Bizim en ok beğendiklerimiz ise Milano 2015 moda haftası sokak stilleri. Çok cesur kıyafet kombinlerini burada görebilirsiniz., Milano gerçekten dünyanın moda başkenti olduğunu bir kez daha kanıtlamış .Moda haftası  olduğu için bilinen İtalyan modacıların tasarımlarını sokak stillerinde çokça kullanılmış.


Bu 5 sonbahar – kış sokak stili size de ilham verecektir !

Bu mükemmel bronz güzel, gök mavisi kürk ve metalik tişörtü ile tamamlamış.. Baskılı etek kıyafeti için bir retro havası ekliyor- sadece Milano’da.

Bir Chanel çantadan daha zamansız şıklık veren bir şey var mı?İtfaiye kırmızı topuklu ayakkabıları ile eşleştirilmiş özel kruvaze klasik ceket ve pantolon modern bir iş kadını için çok şık değil mi?

Bu basit görünümü eğlenceli hale getiren ise ise siyah şeritli bu kırmızı pantolon olmuş.Hem  şık hem spor bir tarz için harika bir kombin.

Sonbahar kış sokak modası elbise stilleri için, yılın modası monochrome ve bordo elbise ile sokakların en çekici kadını siz olabilirsiniz.Özellikle triko dar elbiseler kışın en ideal elbiseleri arasında…

Bir önceki yazımız olan Isı Olmadan Evde Dalgalı ve Kıvırcık Saç Yapımı | 2021 başlıklı makalemizde dalgalı saç, evde ısısız saç şekillendirme ve kıvırcık saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Trend bot modelleri ve sokak stilleri 2015

Check Also

Mom Jean Modeli

Trendi; Mom Jeanler

Trendi; Mom Jeanleri Bu konuzmuz da Jean Pantolon Giyinmesini Seven Kadınlar için Bu Konumuzda derledik. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.