Home / Benim Stilim / 2015 Sonbahar Kış Modası Bayan Örgü Bereler
2015 moda bayan orgu bereler

2015 Sonbahar Kış Modası Bayan Örgü Bereler

2015 sonbahar kış modası bayan örgü bere modelleri ve örgü bere sokak stilleri eminim sizlere de çok farklı stil önerileri verecektir.

Yazın son günlerini yaşarken şimdiden kış modası hazırlığı başladı bile.2015 Sonbahar kış modası bayan örgü bereler ve sokak bere kombinleri hem şık hemde sıcacık.Bere her ne kadar kışın bizi soğuktan korusa da ben daha çok renkli modelleriyle spor ve şık kombinler yapmaya bayılıyorum. Örgü örmeye seven marifetli bayanlar eminim bu kış rengarenk ipleriyle örgü berelerini örmeye başlayacak.Onlara ilham verecek 2015 örgü bere örnekleri  ile ilgili fazlasıyla görsel hazırladım.Ama 2015 modası bere sokak stillerini merek eden bayanlarda bu konumuzda ve görsellerimiz den fazlasıyla yararlanabileceklerini düşünüyorum

Bayan örgü bere modelleri bu kış ve sonbaharda farklı seçenekleri ve altarnatifleri ile size en güçlü stillerinize olanak verecek.Bol dökümlü ve salaş bere örgü modelleri 2015 yılının gözdelerinden.Ama standart dar bere modelleri de yine bir çok kombin için harika.

 2015  örgü bere renkleri arasında ön plana çıkan rengi kobalt mavi, siyah, gri, pembe ve sarı bereler çok güzel.su yeşili tonlarında örgü bere modelleri de örebilirsiniz.Siyah ve koyu renk kıyafetler ile çok uyumlu görünüyor. Spor kombinlerinizde örgü bere modellerinizi takabilir, bazı klasik kıyafetlerinizde de yine siyah bere takabilirsiniz.


İşte ilham alacağınız 2015 sonbahar kış sezonunun harika örgü bere modelleri ve sokak stilleri…

 

Bir önceki yazımız olan Renkli Trend Sokak Stili Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde renkli sokak stili, sokak modası ve sokak stili hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Yırtık kot ile sokak stili kombin fikirleri 2014- 2015

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.