Home / Moda / 2015 Sonbahar Kış Modası : Desenli Pantolonlar
kislik desenli pantolon modelleri ve kombinler 2015
desenli pantolon modelleri - kombinler

2015 Sonbahar Kış Modası : Desenli Pantolonlar

Bu sonbaharda desenli pantolon giymenin pek çok harika ve yaratıcı yolu vardır. 2015 sonbahar kış modasında desenli ve baskılı pantolonlar çok trend. Seçtiğiniz üstler ve aksesuarları ile eğlenceli ve şık stiller yapabilirsiniz.Desenli pantolon giymek için tek bir  kural var! Desenli pantolonlarınızın üstüne düz renk kıyafetler seçmelisiniz.Baskılı pantolon anında kıyafetinizi  ‘zahmetsizce şık’ bir hava katacak. İşte bu sonbahar / kış da baskılı pantolon giymek için bazı eğlenceli yollar:

SIYAH VE BEYAZ
Bu  iki renk siyah ve beyaz her zaman  zamansız bir şıklık elde edersiniz.Çünkü siyah ve beyaz kıyafeti ile asla yanlış bir görünüm elde etmezsiniz.. Ssiz farklı siyah beyaz  desenler arasında seçim yapıp  bu pantolon gibi klasik  ‘çizgili’ bir görünüm olan modelleri tercih edebilirsiniz. Eğer ofis için  giyinmek istiyorsanız, üstünüze bir ceket atın! Bu, bu sonbaharda baskılı pantolon giymek için en harika yollarından sadece biridir.

YÜKSEK BEL DESENLİ PANTOLON


Kim demiş yüksek belli eğilim sadece yazın için ideal diye? Tamamen sonbaharda da bu trendi giyebilirsiniz!

 EKOSE PANTOLON
Ekose için deli oluyorum:) Tommy Hilfiger ekose  pantolon modelini mutlaka sizde deneyin. Bir kazak ya da hırka  altında Peter Pan yaka gömlek ile daha harika bir stil oluşturuyor.Ekose pantolon bir moda görünümü elde etmek için harika bir yoldur.

 

ŞALVAR PANTOLON

Kesinlikle bu şalvar  pantolonlar çok havalı duruyor, özellikle rock stili ve deri ceketler ile çok şık görünüyor. … Ancak, kıyafet için bazı renk, desen, ve heyecan eklemek için harika yollardan biri desenli şalvar  pantolonlarından seçmek. Gerçekten ünlü rock yıldızlarının da en çok tercih ettiği pantolon modellerinden.

ÇIÇEK DESENLİ PANTOLON
Romantik, zarif bayanlar ve genç kızlar için ideal pantolonlardan biri de yaz kış giyebileceğiniz çiçek desenli pantolonlar.Sonbahar ve kış aylarında salaş kazak ve asimetrik ceketler ile şık ve iddialı kombinler elde edebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Bomber spor ceket nasıl giyilir stil ipucları

LEOPAR DESENLİ PANTOLON

Leopar desenli pantolonlar stilinize kadınsı bir tarz eklerken ayn zamanda rahat ve modern bir görünümde verir.İster spor ister klasik kombinlerinizde bu sonbahar leoapar desenli pantolonları giyebilirsiniz.

KAMUFLAJ PANTOLON

Kamuflaj baskılı pantolonlar yıllardır moda sahnesindeki  mermi koyuyor. Bir sürü sportif veya genç  görünüm stillerine olanak sağlar. Ama ayrıca  Kamuflajlı pantolon bayanları kadınsı ve şık kılan bir şekilde gösterebilir. Örneğin, bazı kamuflaj pantolonları transparan üstler veya klasik bir gömlekle giyilebilir altına topuklu ayakkabı tercih ettiğinizde kadınsı bir stil yakalayabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.