Home / Kombinler / 2015 Sonbahar Kış Modasında Ekose Gömlek Giymenin En Tarz Yolları
sonbahar kis ekose desenli kombinler ve stiller 2015

2015 Sonbahar Kış Modasında Ekose Gömlek Giymenin En Tarz Yolları

Sonbahar kış mevsiminde, Ekose (kareli desen) giymenin pek çok harika ve yaratıcı yolu vardır. Eminim ekose aksesuar ve kıyafet trendi zaten her yerde görüyorsunuz. 2015 sonbahar sezonunda herkes tarafından giyildiğini fark ettik! .Ekose deseninin sokak stili ve kombinlerde ne kadar cool  göründüğünü, çok yönlü ve çeşitli şekillerde kıyafet içine dahil edilebilir olduğunu görüyoruz İşte ekose giymek için sana tarz katacak sonbahar kış sokak modası stilleri ve öneriler.

BELİNE BAĞLI EKOSE GÖMLEK STİLLERİ

Bugün, sokak stilinde herkes beline gömlek, tişört ve ceket bağlayarak çok tarz stiller yaratıyor.90′ lar moda rüzgarı hala devam ediyor. Bel de bağlı şal (Converse, kot pantolon ve eski tişört ile eşleştirilmiş) veya rahat bir kıyafet parçası genellikle spor ve günlük stillerde devam ediyor.Sende Renkli ekose gömleğini beline bağlayıp,  ayrıca moda parçalar ile eşleştirilmiş çok tarz kombinler elde edebilirsin. Sivri burun topuklu ayakkabı, deri ceket ve yırtık siyah skinny jean pantolon…Bu çok havalı bir stil! Bu, sonbaharda ekose giymek için birçok yoldan sadece biridir .

EKOSE ŞAL

Modayı taşımaya geldiğinde iyi bir aksesuar olan şal esastır.Bu sonbaharda seçim için çok fazla ekose desenli şal modeli bulabilirsiniz.Bazı sevimli ve uygun olanları H&M ‘ de bulabilirsiniz.


BİR KAZAK ALTINDA EKOSE GÖMLEK

Benim en sevdiğim şey sonbahar kış modasında kat kat giyimler ile bir çok stil yapma imkanı olmasıdır.Eğer süper şık ve rahat görünümlü hissetmek isterseniz soğuk sonbahar günlerinde için mükemmel ekose gömlek üstüne bir kazak giyebilirsiniz.Örme kazak altında bir ekose gömlek katları sizi şık gösterecektir.Altına  skinny kot pantolon ve topuklu ayakkabılar ile giyebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Giyiminize Şıklık Ekleyecek Stil İpuçları

EKOSE  PANTOLON SONBAHAR STİLİ

Sonbahar için ekose desen  baskılı pantolon zamansız bir paçadır.Her sonbahar kış  sezonu moda ve trend olan harika bir pantolon.  Ekose pantolon giyerken İşte bir ipucu: basit bir şey ve tek renk koyu bir renk ile eşleştirmek. Pantolonla zaten tüm konuşmayı yapıyoruz!

BLUZ-TİŞÖRT VEYA SWEATŞHİRT ÜSTÜNDE EKOSE GÖMLEK KOMBİNi

Bu tembel bir sonbahar günü yaşadığınız  zaman için mükemmel ve gerçekten günlük kıyafetler için çok kolay yapılabilen tarz bir kombin.  Ekose kolayca gözleri çekiyor! Kombininize biraz  renk, desen, ve heyecan katmak için kot pantolon, etek ve t-shirt üzerinde giyilebilir.

 EKOSE ETEK SONBAHAR KIŞ STİLLERİ

Bir kalem etek bir geçiş parçası. Eğer henüz yaz vazgeçmek gibi hissediyorum yoksa, bir kalem etek büyük bir uzlaşmadır. Ben gelen ‘XOXO Baskılı Ekose’ kalem etek seviyorum jcpenney.com ! Etek zaten deyimi parçası olduğundan, denemek ve siyah ya da beyaz gibi bir renk ile eşleştirmek. Bu şekilde, kıyafet çok ezici görünmüyor.

EKOSE CEKET- KABAN

Ekose desenli kaban ve ceketler herhangi bir kıyafet ve görünüm için bazı popülerlik eklemek için kolay bir yol .

EKOSE  ELBİSE

Ekose elbise sonbahar ve kış için günlük stillerinde tercih edebileceğiniz güzel bir parça.Siyah opak çorap yada ince çoraplar ile bilek boy botlarınızı giyin ve ekose elbiseniz ile kombininizi tamamlayın.Bir Rock stili içinde harika bir parça.

 EKOSE UZUN HIRKA

Moda Overize, uzun ve bol hırkalar ekose deseni ile daha bir tarz görünüyor.

 EKOSE KAZAK VE TUNİK

Ekose desenli kazak ve tunikler bu kış trendleri arasında görebileceğiniz parçalardan.Daha soğuk havalarda bu kıyafetler ile sıcacık ve şık bir tarz elde edebilirsiniz.

Ekose deseni kıyafetler ve aksesuarlar ile 2015 sonbahar kış kombinleri ve stilleri -Galeri 

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kamuflaj baskılı kıyafetler nasıl giyilir

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.