Home / Moda / 2015 Sonbahar Modası: kıpkırmızı bu sezon en ateşli renk
2015 moda kirmizi ruj modelleri

2015 Sonbahar Modası: kıpkırmızı bu sezon en ateşli renk

Kırmızı kesinlikle sonbaharda güzellik için en ateşli moda renk olma yolunda.Kırmızı tırnak sanatı, kırmızı rujlu seksi dudaklar, bu soğuk havalarda sahip olduğumuz en sıcak renklerden.

Tabii, kırmızı doğru bir trend ama  tam olarak yeni değil. Ama natürel makyajlı  yüzünde, parlak, kırmızı dudak ultra seksi hissettiriyor. Ve Kızıl-kırmızımsı saçlar  iyi bir güç oyununda  güzelliğinizi öne taşıyor. Sokak modasında kırmızı sonbaharın en göz alıcı renklerinden.

1. . Kırmızı tırnak.Her zaman çekici kıpkırmızı bir manikür içimizi kıpırdatır.Özellikle bu sonbaharda  kırmızı halı üzerinde gördüğümüz kırmızı tırnaklar var  ve o zamandan beri, tırnak renk seçimlerimizde kırmızı dahada popüler.Kırmızı Moda Haftası pistlerinede  hakim olmuştur. Artı, tüm aksesuarları ile çantalar, bereler,  saç bantlarında sıkça görebilirsiniz. .Bazen gerçekten kırmızı bir oje sadece tek başına bile çekiciliğinizi arttırmaya yeter.


2. Kızıl kırmızı saç :Saçlarda sonbahar için dramatik bir değişiklik değerli bir yatırımdır. Bir saç kesimi siz yeni bir stil verebilir, ancak saç rengini kızıl ve kırmızımsı yapma sizi bambaşka seksi bir kadına dönüştürebilir… Biz canlı saç renklerini özellikle ünlülerde görüyoruz  ama kırmızı en evrensel gurur verici ve  ikonik olan cesur saç renklerinden .

3. Kırmızı elbise her yaşta kadını bir anda göz alıcı ve seksi gösterebilir.

4. Kırmızı Dudaklar 

Hiçbir şey bir kadının kalın kırmızı dudakları kadar  daha güvende ve çekici  hissettiremez. Bir kıza e ünyayı fethetmek gibi hissettiren kırmızı ruj hakkında sadece bir şey var oda tek başına zahmetsizce sizi güzelleştirebilir olması.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Gucci İlkbahar / Yaz 2015 Koleksiyonu

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.