Home / Kombinler / 2015 Sonbahar Sokak Stili Midi Etek Giymenin 29 Farklı Yolu
Kot Ceket Beyaz Midi Etek Kombini
Kot Ceket Beyaz Midi Etek Kombini

2015 Sonbahar Sokak Stili Midi Etek Giymenin 29 Farklı Yolu

Midi etekler bu sonbahar ve kış ayında da moda olmaya devam edecek gibi gözüküyor. Şık tarz sahibi kadınların vazgeçemeyecekleri kıyafetler arasında olan midi etek kombinlerine bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

Bu sonbahar da midi etek giymenin bir çok farklı yolu var.  1940 ile 1960 yılları arasında ciddi bir şekilde moda olan midi etekler 2015 son bahar sezonuna da damga vurdu. Mini eteklerden uzunca ve maksi eteklerden kısa olduğu için midi olarak isimlendirilmiştir.

Blazer ve deri ceketler ile kombini yapıldığı zaman muhteşem durmakta. Özellikle dikkat edeceğiniz nokta ise seçtiğiniz çizmenin üst kısmının görünmesidir. Çizmenizin bitimi ve eteğinizin bitiminde başka yerlerden olursa bacak boyunda kısa bir görünüm verecektir. Midi eteğinizi bir yüksek topuklu bir çizme ile giyin ve Marilyn Monroe tarzını korkusuzca yaşayın. Üzerine bir kot ceket veya kazak ilede rahatlıkla giyebilirsiniz. Midi etekler bu sezonun trendi ve o kadınsı ruhu yaşatıyor.


Bu sene sokaklarda midi ara boy etekler sıkça karşımıza çıkıyor. Midi etek giymeye karar vermişseniz ve bu etek uzun bir tasarıma sahipse ve seçmiş olduğunuz etek desenli ise sade kıyafetlerinizle kombin yapabilirsiniz. Şunuda belirtmek isteriz eğer seçmiş olduğunuz etek dar midi ise taşıması çok zordur.

Midi etek modellerinizi basit bir şekilde yapmak istiyorsanız sizler için derlediğimiz trickleri takip edin. Son dönemde etek boyunda midi seçen kadınlar özellikle kış ayında havaların soğuması ile midiler çok daha popüler oldu. Çok daha tarz sahibi bir görünüm elde edeceğiniz bu eteklerde altına giyeceğiniz ayakkabı seçimi çok önemlidir. Her ayakkabı bu midi eteklerimizin altına gitmiyor. Fakat bu ayakkabı ve eteği kombinlemek o kadarda zor bir iş değildir. Kalem etek tipindeki midi eteklerde en çok yakışan uyum sağlayan ayakkabı, bu gelecek kış ayında da ayağınızı sıcacık tutacak booti lerdir. Gönül rahatlığı ile midi eteklerlede kombinleyebilirsiniz. Çizme seçiminde ise kombinlerde kloş kesim midi eteğinize uzun çizmelerinizden giyebilirsiniz. Midi etek ve uzun çizme ile uyumu sağladığınızda yaşadığınız bu değişikliğe arkadaşlarınız çok şaşıracaklar.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  H&M 2015 "Lovely in Lace" İç Giyim Koleksiyonu

Midi etek giymenin 29 farklı yolunu siz değerli blog ziyaretçilerimiz için paylaşıyoruz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.