Home / Moda / 2015 Trend 20 Kısa Gelinlik Modeli
kisa mini gelinlik modelleri 2015
kısa gelinlik

2015 Trend 20 Kısa Gelinlik Modeli

Kısa gelinlik modelleri 2015 yılının trend gelinlik eğilimleri arasında yer alıyor.Daha çok genç kızların tercih ettiği mini boy kısa gelinlikler danteli ve güpürlü modelleri ile diğer tasarımları aratmayan şıklıkta. Modern ve farklı görünmek isteyen bayanlar için en güzel gelinlik seçenekleri arasında olabilir.Veya sadece nikah töreni için veya yemek içinde mini gelinlik modellerini tercih edebilirsiniz. Bir kaç sene öncesine kadar çok fazla görülmeyen kısa gelinlikler bu yıl popüler olan modern gelinlik modelleri listesine girdi.Yeni nesilin daha cesaretli olması ve farklılık istemesi modacıları gelinlik tasarımlarında mini gelinlik modellerine yer vermesine neden oluyor.

Vücut şekline göre gelinlik seçimi konumuzu okuyarak sizde kendinize yakışacak en güzel gelinlik modeli hakkında daha rahat karar verebilirsiniz. Bunun yanı sıra önü kısa arkası uzun gelinlik modelleride yine şık kısa gelinlik modelleri arasında yer alıyor.Bu tarz abiyelerin çok beğenilmesiyle hayatımıza giren bu gelinlik tasarımlar yine genç kızların büyük ilgi gösterdiği tasarımlar arasında yer alıyo Kısa gelinlik giydiğinizde dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı ise ayakkabı seçiminiz.Ayakkabınız tamamen ortada olacağı için tüm gözler onda olacaktır.Bu yüzden gelinliğinize uygun şık bir gelin ayakkabısı seçmelisiniz.

İşte en güze “Kısa Gelinlik Modelleri” 2015 – galerimizi daha yakından görebilirsiniz…


Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 'in en şık gelinlikleri: Dantelli Gelinlikler

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.